Parfum, culoare sunet – spectacol de dans si teatru la Ateneu

Ateneul din Iași va invită la spectacolul ‘’ Parfum, culoare, sunet’, duminică, 9 aprilie 2017, ora 18:00 in Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan” .

Parfum, culoare, sunet Acest parfum de poveste, ne poartă pe aripile copilăriei aducându-ne aminte de inocența sufletului, de snoavele ascunse arareori în spatele unei minciuni.

Acest spectacol este o călătorie spre parfumul, culoarea și sunetul imaginației. Poveștile ce vin din timpuri străvechi, cu diverse tipologii umane, și multiple forme, străbat zidurile nevăzute, care ne despart, trec și merg mai departe.Ne închipuim o lume în care stăpânim spațiul și timpul, în care punem în mișcare persoanje uneori imposibile.

Scena are un înțeles adânc și tainic, ea ne arată că e mai bine să căutăm acolo unde este lumină pentru că întotdeauna vom găsi ceva. De astă data povestea înseamnă mai mult decât o călătorie sau o trecere în altă lume; ea a devenit un limbaj universal plin de parfumul diversității culturale, de culorile vieții și de sunetul trăirilor noastre.Toate, împreună au un singur scop, să recunoaștem adevărul din noi.

Un spectacol susținut de Ansamblul Coconițe și Clubul de dans Multicultural al Ateneului din Iași, coregraf Lavinia Răileanu.

Distribuție: Arlekino – Marian Simion, Pinocchio – Rotaru Niki. Prezintă – Anca Andrei
Invitați: Ansamblul folcloric ‘’ Hora Moldovei’’, coregraf Emilian Păduraru. Trupa Magic Dance Art, coregraf Lavinia Răileanu. Happy Life Center – prezentare de modă cu Anca Ciliac.

Durata spectacolului – 1h 30 min.

BILETE

Biletele au fost puse în vânzare la prețul de 10 lei și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

INFO

Ateneul din Iași

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Web: www.ateneuiasi.ro

FB: www.facebook.com/AteneulDinIasi

PE ACEEASI TEMA:

”Dumbrava basmelor muzicale” la Ateneul din Iasi

”Povestea printesei Thea” – teatru pentru copii @Ateneul din Iasi

Comedia ”Atentie, aterizam!” @Ateneul din Iasi

Marionnette Show prezinta „Punguța cu doi bani” la Ateneul din Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Școala de vară pentru pitici, 23 – 27 iulie 2018

Seara cu Antreprenori marca JCI Iaşi, ediţia a V-a

Clubul Cinefililor va invita la film: ”La mala educacion” (2004)

The Glimpse LIVE @Underground Pub

Scrie un comentariu: