Parent-Team la Librarium Palas: Tu cu cine faci echipa in educatia copilului tau?

Parent-Team-editia-a-doua-iasi-decembrie-2013-afis

In perioada 2-4 decembrie 2013, va invitam la Librarium Palas, la a doua editie a “PARENT-TEAM”, o serie de workshop-uri gratuite sustinute de specialisti in domeniul psiho-educational. Evenimentul este organizat in colaborare cu Psychology Center.

Fiecare dintre noi, daca este parinte, stie deja ca viata complicata si tumultoasa pe care o traim are consecinte negative asupra copiilor nostri. Problemele lor emotionale si comportamentale depasesc de multe ori puterea noastra de acceptare, intelegere sau interventie. Problemele sistemului educational se rasfrang asupra lor si cu greu putem estima ce va mai fi valoros pentru ei peste ani. E tot mai dificil sa luam decizii educationale in ceea ce ii priveste, fara sa ne indoim de ele.

E important sa intelegem si sa acceptam ca avem nevoie sa lucram in echipa!

Prin urmare, timp de trei zile vom avea invitati specialisti din domeniul psiho-educational care stiu ce inseamna valoarea echipei in educatia copiilor si care fac acest lucru de multi ani.

PROGRAM

  • Luni, 2 decembrie, de la ora 18.00 – Ce inseamna sa fii parinte singur – intre anxietate si speranta, psihoterapeut dr. Diana Teodorescu, Psychology Center, Workshop aniversar al APS;
  • Marti, 3 decembrie, de la ora 18.00 – Psihologia pozitiva in relatia copil-parinte, psiholog Irina Subredu, CIPO Univ. Al. I. Cuza Iasi;
  • Miercuri, 4 decembrie, de la ora 18.00 – Influenta relatiilor dintre parinti asupra dezvoltarii armonioase a copilului, psihoterapeut de cuplu si familie, Catalina Dascalu.

INSCRIERE

Participarea este gratuită, cu inscriere la telefon: 0740495692.

INFO

LIBRARIUM PALAS

Palas Mall, Nivel -1

E-mail: librariumpalas@librariumgrup.ro

www.facebook.com/librarium.palas

www.grupullibrarium.ro/

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: