Parent – Team, editia a IV-a

parent team-2015

Debutează ce-a de-a patra ediţie a evenimentului Parent-Team organizat de PsyCenter Iaşi, eveniment dedicat părinţilor, în cadrul căruia aceştia au ocazia de a discuta şi de a-i asculta pe educatori, psihologi şi psihoterapeuţi cu experienţă tratând o serie de teme de actualitate în domeniul educaţional.

De la problema jocurilor pe calculator, la ieşirea din cadrele clasice ale educaţiei şi accentul care trebuie pus pe partea de dezvoltare personală, Psy Center vă invită să descoperiţi că educaţia se poate face în echipă.

PROGRAM

Luni, 16 noiembrie, ora 18.00, “Jocurile de calculator-provocare sau ameninţare”, psihoterapeut dr. Diana Teodorescu, Psychology Center;

 • DIANA TEODORESCU– este psihoterapeut specializat în terapii cognitiv comportamentale; psiholog specialist în psihologie educaţională, cu 15 ani de experienţă în evaluare psihologică, consiliere şi terapie pentru copii; formator în domeniul educaţional, coordonator de programe de dezvoltare personală pentru copii şi adolescenţi şi adulţi; titular de cursuri universitare specifice domeniului educaţional şi terapeutic.
  DIANA coordonează programele Psychology Center şi parteneriază cu mai multe instituţii cu specific educaţional pentru a promova dezvoltarea emoţională a copiilor şi educaţia parentală!

Marţi, 17 noiembrie, ora 18.00, „Inedit, creativ, modern în învăţarea limbilor moderne la copii”

 • CARMEN ANTONIŢĂ– Este profesor titular limba engleza în Şcoala Primară Euroed, cu o vechime la catedra de 15 ani, cu experienta in lucrul cu copii de diferite varste; Formator, evaluator de furnizori si programe de formare; dedicată pregatirii elevilor pentru sustinerea examenelor Cambridge şi implicată în diferite proiecte europene.

Miercuri, 18 noiembrie, ora 18:00, “Cum să dezvolţi punctele tari ale copilului tău pentru a-l ajuta să aibă succes în şcoală şi în viaţă”,

 • IRINA SUBREDU– este psiholog, consilier în carieră, trainer cu peste 10 ani experiență în domeniul dezvoltării resurselor personale și al orientării în carieră, organizator de workshopuri și sesiuni de dezvoltare personală pe teme ca: orientarea în carieră, lucru în echipă, dezvoltarea abilităţilor de comunicare, Psihologia Pozitivă, Life Diagnostic & Design.
  Irina este un om extraordinar şi extraordinar de iubit de toţi cei care o cunosc şi lucrează cu ea, un profesionist deosebit şi un invitat permanent al evenimentlui nostru!

Joi, 19 noiembrie, ora 18:00, “Educaţia relaxată”

 • CIPRIAN COBZARIU- este absolvent al Facultății de Teatru din Iași, secția Actorie, formator şi organizator de programe, ateliere și training-uri de comunicare și dezvoltare personală ce utilizează mijloace de expresie teatrală ca bază de lucru. Ciprian este coordonatorul programelor ArtEd şi managerul uneia dintre cele mai iubite şi profesioniste tabere din ţară.

Participare gratuita, cu inscriere la telefon 0740 495 692.

INFO

Librarium Palas Iasi

Str. Palas, nr. 1 A, parter

Web: www.librariumgrup.ro

FB: www.facebook.com/librarium.palas

PE ACEEASI TEMA:

Iesenii sunt invitati la conferinta „Fiscalitatea afacerilor: provocări şi soluţii”

Eveniment adresat copiilor cu abilități înalte și părinților acestora la Little Texas

Conferință,dezbatere-Rolul familiei, al educației și al armatei

Socila Media in Culise

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Clubul Cinefililor va invita la film: “Gigi”

”Bani din cer”, in regia lui Horatiu Malaele

Sărbătoarea Vinului organizata concomitent la Bucuresti si Chisinau

NOK!NOK! / FITPTI 2018

1 comentariu la “Parent – Team, editia a IV-a”

 1. Profit Point says:

  cursurile de dezvoltare personala sunt bune indiferent de varsta sau ocupatie.

Scrie un comentariu: