Parazitii canta in Goblin Vama Veche, la Sin Summer

Departe de cenzura CNA-ului si de urechile celor sensibili, Parazitii vin pe 19 iulie la Sin Summer cu un setlist de zile mari. Aflati in anul 20 de cariera, Cheloo, Ombladon si Freaka vor aduce la Goblin Vama Veche “Jos Cenzura”, “Slalom Printre Cretini”, “Violent” si alte hituri ce i-au transformat intr-una dintre cele mai sincere, dar si incomode nume din peisajul muzical romanesc.

Nu vor lipsi din setlist nici piesele “de caterinca”, precum “De Ziua Ta”, “Arde” sau “Toate-s La Fel”, soundtrack-ul perfect pentru o noapte nebuna in Vama! Spre dimineata calmam spiritele cu un concert Silent Strike la rasarit, un trademark al clubului.

Sin Summer este noua colectie de concerte memorabile ale sezonului din Vama Veche.

Este stiut deja de cateva sezoane ca, vara, in Vama, Goblinul infige steagul in pamant si marcheaza perimetrul in care au loc nu numai petreceri pana in zori, dar si concerte pe care nu o sa le uiti pana vara care vine, pe putin.

Devenit un punct cheie de referinta pe plaja, Goblin Vama Veche revine cu un sezon in care prezinta cele mai importante concerte la ora actuala, in acelasi cadru relaxat ca si pana acum. Urmarind in permanenta act-uri variate si consistente, conceptul ramane fidel muzicii de calitate a artistilor autohtoni.

Vara aceasta incepe cu nume precum Suie Paparude, EMIL, Coma, Subcarpati, Robin and The Backstabbers, Omul cu Sobolani, CTC, Vita de Vie sau Alternosfera, dar si un trademark Goblin: concert Silent Strike la rasarit.

Cele mai dragi formatii si cei mai actuali DJ se vor perinda prin spatele pupitrului pentru inca o vara cu gust de libertate si urme de sare pe piele.

O serie de evenimente sustinuta de Local Jam, Ciuc Premium, RockFM, BestMusic si METALHEAD.

Biletele costa 15 lei si pot fi gasite pe www.iabilet.ro si la intrare.

INFO

www.facebook.com/sin.summer

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: