“PARAZIȚI” de Marius von Mayenburg @Teatru Fix

PARAZIȚI de Marius von Mayenburg, un spectacol regizat de Diana Udrea, realizat în cadrul Universității Naționale de Arte “George Enescu” Iași și în parteneriat cu Teatru FiX. Sunteti invitati sa-l vedeti luni, 23 octombrie 2017, de la ora 19:00.

Dimineață de dimineață ne uităm în oglindă și analizăm. Trebuie să recunoaștem că preferăm să ne găsim frumoși, măcar acceptabili, suficient de acceptabili încât să avem curajul de-a ieși din casă. De ce să nu privim PARAZIȚI ca pe o oglindă?

Oglinda propriului nostru eu, al fiecăruia. Însa, în fiecare reflexie a noastră percepem mai întâi urâtul, refuzându-l temători. Ne temem de noi înșine, fără sa acceptăm, ne este frică, ne îngrozim și alegem să uităm, să îngropăm, să mascăm acel urât. PARAZIȚI scoate la iveală urâtul, ne arată adevărul despre oameni, despre caracter, despre sufletul mult prea putred. Atunci când parazitul ce domnește în noi se trezește și pune stăpânire pe întregul organism, pe voință, pe intelect, pe suflet, atunci, doar atunci începe trăirea din oglindă.

În distribuție: Mălina Lazăr, Alexandru Marian Chiculiță, Claudiu Vrabie, Andrei Butnariu, Ștefania Sandu. Visuals by: Alex Plamadă . Powered by: Mosaïque Events & 3IDEI.

BILETE

Pret bilet: 20 lei. +16

INFO

Teatru FiX

Str. Cuza Voda 10, Iasi

E-mailteatrufix@yahoo.com

Web: www.teatrufix.ro

FBwww.facebook.com/TeatruFix

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: