Paradis Jewellery s-a deschis la Palas Mall

Cel mai mare importator şi retailer de bijuterii din metale şi pietre preţioase din Republica Moldova, cu o experienţă de peste 25 de ani, a deschis recent, în Palas Mall, primul său salon de bijuterii din regiune şi, totodată, cel de-al doilea din România.

Magazinul Paradis Jewellery este situat la parterul Atriumului Palas Mall, lângă M.A.C Cosmetics, unde clienţii vor descoperi o selecţie impresionantă de bijuterii din platină, aur sau argint, cu diamante sau diverse pietre naturale. Cu ocazia inaugurării, clienţii se pot bucura de promoţii de 10% întreaga lună.

Colecţiile sunt realizate de unii din cei mai buni producători ai momentului din Rusia şi Germania, precum Sokolov, Breuning şi Master Brilliant, îmbinând armonios măiestria şi iscusinţa bijutierilor cu tehnologia de ultimă generaţie.

Diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei, astfel că doamnele şi domnişoarele sunt invitate să îşi exprime dragostea pentru bijuterii şi să descopere în noul magazin ce li se potriveşte. Gemologii experimentaţi ai Paradis Jewellery aleg ­şi verifică cu grijă calitatea diamantelor, acestea fiind de cea mai înaltă calitate, achiziţionate de la liderii din domeniu, precum ALROSA şi DE BEERS. Bijuteriile cu diamante, dar şi cele cu safir, smarald şi rubine atrag privirea tuturor vizitatorilor, prin culoarea şi puritatea pietrelor, dar şi prin modelele exclusive.

Bijuteriile de aur constituie un alt sortiment variat, de la cele cu inserţii de pietre semipreţioase, cum sunt topazul, cuarţul fumuriu, granatul, citrinul, ametistul şi perle, până la cele cu fianite şi Swarovski. Salonul dispune şi de o colecţie de bijuterii din argint, compusă din podoabe pentru nuntă, bijuterii casual, inele de logodnă cu Swarovski, bijuterii pentru copii etc.

Cuplurile care se pregătesc de marele pas spre viaţa în doi au la dispoziţie o colecţie spectaculoasă, compusă din peste 70 de modele de verighete. Viitorii miri pot proba verighete cu diamante, pietre Swarovski, fianite sau în variante clasice, din aur alb, ro­şu, galben ­sau platină. Un inel de logodnă reprezintă o declaraţie de dragoste, iar Paradis Jewellery are pregătite peste 250 de modele unice, de la cele clasice cu o singură piatră, până la inele cu mai multe pietre şi formă diferită: rotundă, prinţesă, ovală, inimă sau pară.

Cercei, pandantive, lanţuri, coliere sau brăţări, care exprimă eleganţă şi nobleţe, sunt alte podoabe ce completează propunerile noului magazin din Palas Mall. Toate bijuteriile sunt produse exclusiv din aur, argint sau platină achiziţionate din bancă sub formă de lingouri, de către fabricile partenere.

Povestea Paradis Jewellery începe în anul 1992, cu un magazin în centrul istoric al Chişinăului, care la acea vreme era primul salon de bijuterii privat din Republica Moldova. În prezent, compania deţine opt magazine, dintre care două în România.

INFO

Palas Mall

Str. Palas 7A, Iasi

Webwww.palasmall.ro

FBfacebook.com/palasiasi

PE ACEEASI TEMA:

De Valentine`s Day, îndrăgostiți-vă de ofertele restaurantelor din Palas!

Surprize de proporții la Romanian Fashion Week 2022

Romanian Creative Week (RCW) anunță CATEDRAL, eveniment care îmbină muzica și artele vizuale

The Box și Minis completează oferta delicioasă din food court-ul Palas

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: