Paradă unică în România, 100 de costume populare autentice din colecția Flori de ie

Pe 29 septembrie a.c sărbătorim 10 ani de Carrefour Felicia Iași. Evenimentul va fi marcat printr-o prezentare de excepție, o paradă unică în România, a 100 de costume populare autentice cu vechime cuprinsă între 70 și 140 de ani din colecția Flori de ie, din toate zonele etnografice ale României și va fi prezentat de către Laura Cristiana Hulubei!

Povestea va începe cu două costume populare minunate desprinse de pe plaiurile moldovenești și va continua cu sufletul bogat al Maramureșului, cu dragostea de viață și de frumos a Țării Românești, cu bucuriile și întristările Ardealului, cu puterea de observație și talentul Olteniei împrospătate de valurile dobrogene.

100 de fete măiastre vor defila pe ritmuri de odinioară, vor readuce la viață și vor imortaliza clipa prin poveștile noastre legendare, 100 de fete frumoase grație mâinilor fermecate ale Brandusa Bordeianu Make-up Artist.

Toate aceste mărturii le vom scrie cu dragoste și cu entuziasm și le vom așeza în biografia acestui proiect minunat: ,,Flori de ie”, momente capturate cu măiestrie de către Geanina Salceanu!

Astfel, dorim să redescoperim frumusețea portului popular românesc într-un mod autentic printr-un eveniment aparte.

Intrarea este liberă! Vă mulțumim și vă așteptăm la aniversarea celor 10 ani Carrefour într-un mod unic, autentic și deosebit!

INFO

Centrul Comercial Felicia Iaşi

Baza 3, Str. Bucium, nr. 36, Iaşi

Telefon: +(40) 232 239 600, +(40) 232 239 608

Fax: +(40) 232 239 601

Email: contact@felicia-iasi.ro

Web: felicia-iasi.ro

FB: www.facebook.com/felicia.iasi

PE ACEEASI TEMA:

BODY TALK by HyZaar @Time Out

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: