Parada Micilor Biciclisti

Parada micilor biciclisti e suuuuper colorata. ProBikeAddiction va invita la un atelier practic de decorare a bicicletelor. Voi trebuie sa veniti cu bicicleta si voia buna, noi va punem la dispozitie modele interesante, materialele necesare si va pregatim multe surprize.

Creatiile copiilor vor fi extraordinare si numai bune de afisat la parada! Atelierul va avea loc marti, 2 septembrie, de la ora 18.00 in Tara minunilor (Str. Stroescu 2-4, vis-a-vis de Filarmonica). Pretul atelierului: 30 de lei/persoana

Pentru participare va rugam sa completati formularul pentru a sti de cate materiale avem nevoie astfel incat bicicletele sa fie minunate!

Parteneri in aceasta aventura ne sunt atat gazdele noastre Tara minunilor, cat si magazinul online Craft Mall, unde ne-am petrecut cateva ore bune incantati de ce gasim in rafturile virtuale. Si ne-am simtit inspirati.

INSCRIERE

  • telefon: 0742.22.00.61 – Ioana
  • e-mail: ioana@probikeaddiction.ro
  • formular: AICI
  • mesaj pe Facebook: www.facebook.com/Probikeaddiction

Orice varianta alegi este perfecta pentru noi. Te rugam insa sa specifici numele copilului, varsta lui, un numar de telefon si adresa de email sa putem comunica la nevoie. Pentru orice alte detalii va stam la dispozitie – 0742.220061.

Parada micilor biciclisti se afla la cea de-a doua editie. Uite ce bine s-au distrat copii  la prima editie: FOTO

INFO

www.probikeaddiction.ro/

www.facebook.com/Probikeaddiction

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: