Parada micilor biciclisti – mesaj de promovare a bicicletei pentru ieseni

La atelierul de decorat biciclete care precede parada, cei mici sunt cei care iau deciziile privind felul in care isi doresc sa arate bicicleta lor. Tot ei isi folosesc creativitatea pentru a decora placuta de inmatriculare si apoi bicicleta. Asa se face ca desi cu un model in fata, bicicletele arata mereu altfel si surprinzartoare, fie ca folosim floricele pe post de roti pentru masini, asa cum a facut Luca, fie ca suntem atenti ca decoratiunile de pe “placutele de inamtriculare” sa ajunga si pe bicicleta, asa cum a fost in cazul Carinei, la prima editie a evenimentului, rezultatul este mereu acelasi – o veselie generalizata si legata de mersul pe bicicleta.

Ce altceva mai mult ne-am dori decat ca cei mici sa vada bicicleta intr-un context distractiv, amuzant ca apoi sa descopere ce grozav este sa mergi pe bicicleta si sa te joci in aer liber. Cu bicicletele gata decorate, ne dorim sa impartasim din bucuria noastra si celorlalti. Asa ca in deplina siguranta ne deplasam cu bicicletele intr-un loc in care prin voiosia copiilor sa promovam mersul pe bicicleta cator mai multi ieseni. La editia a doua a evenimentului, am fost pe pietonalul Stefan cel Mare aflat in imediata apropiere  a locatiei minunate in care ne-am desfasurat activitatea – Tara minunilor.

De fiecare data cand organizam “Parada micului biciclist” ne umplem de bucurie si ne amintim de copilarie. Trebuie sa participi ca sa simti intreaga energie pozitiva pe care ti-o transmit copiii printr-o vorba sau un zambet.Asadar, dragi copii si parinti nu putem decat sa va multumim ca ne ajutati sa aratam tuturor cat de distractiv este sa mergi pe bicicleta. Cum poti lega prietenii si face miscare, cum poti descoperi lucruri noi si redescoperi pe altele pe care poate le-ai uitat.

Pana la urmatorul eveniment va dorim spor la pedalat!

INFO

www.probikeaddiction.ro

www.facebook.com/Probikeaddiction

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: