Expoziția PaperGirl Iași #4

papergirl-iasi-2013-expozitie-afis-distributie-arta-se-lasa-cu-joacaToamna aceasta, ajuns la ediția #4, Papergirl Iași scoate la interval toate lucrările colectate în ultimele luni. Expoziția se joacă, timp de patru zile, cu o serie de evenimente la care sunteți invitați cu mare drag.

Ne găsiți la Baia Turcească (str. Crişan, în spatele Mitropoliei, Iasi, Romania), de pe 11 până pe 14 septembrie 2013, în intervalul orar 17- 22.

  • 11 septembrie, începând cu ora 18.00 – Vernisaj- vizuale și muzică, Iustin Șurpănelu.
  • 12 septembrie: Workshop de creație – noi vă aducem materialele, voi desenați. De data aceasta fără temă.
  • 13 septembrie: Seară de scurt – metraje – ne fixăm privirea în proiecții simpatic selectate și ciudat de diferite. In a good way.
  • 14 septembrie: realizăm o sesiune foto, ascultăm muzică și povești la pick-up, aducem cupcakes. Tu trebuie să vii cu cheful de joacă.

Distribuția: Cum v-am obișnuit sau avem să vă obișnuim, vom împărți role de lucrări trecătorilor. Și nu oricum. Pe biciclete. Duminică, 15 septembrie, e întâlnirea. Ulterior vom anunța ora și locul. Ca în fiecare an, oricine poate participa.

Barul Acaju va fi zilnic prezent cu noi.

PAPERGIRL – Arta de a dărui artă

Papergirl este un proiect care promovează arta grafică într-un mod inedit și dorește să aducă oamenii mai aproape de ea în viața lor de zi cu zi.

Proiectul se desfășoară în 3 etape: colectare, expoziție și distribuție. Timp de câteva luni de zile colectăm în format fizic lucrări de artă grafică (desene, colaje, picturi, manipulări digitale etc.) de la oricine și de oriunde, urmând să le expunem timp de o săptămână sau două într-un spațiu neconvențional, iar într-un final aceste lucrări sunt rulate și distribuite de pe bicicletă, pe stradă, aleatoriu, oamenilor.

Papergirl a fost inițiat în Berlin în 2006, iar până-n prezent s-a extins în aproape 50 de orașe din lume, precum San Francisco, Barcelona, Istanbul, Leeds, New York, Chișinău, Vancouver, București și multe altele.

INFO

www.facebook.com/PapergirlIasi

contact@papergirliasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: