Paper Magik (București) a castigat GBOB România 2016

f-paper-magik-web

Finala națională GBOB România a avut loc sâmbătă, 10 decembrie 2016 in Kruhnen Musik Halle, Brașov. Campioana GBOB România 2016 este Paper Magik (București) care va reprezenta România la finala mondiala GBOB de la Atena din octombrie 2017. B.P.C (Iasi) – a câștigat Premiul Aby Stage Bar.

Totodată, a câștigat Premiul GuerriLive oferit de Radio Guerrilla  și Premiul ArtMania Festival, fiind invitată în programul festivalului de la Sibiu în 2017.

În 2021, când Capitala Culturală Europeană va fi în România, Casa Tineretului Timișoara va găzdui Finala Mondială GBOB (GBOB World Final).

Vicecampioana GBOB România 2016 este Riot Monk (Baia-Mare), care va reprezenta România la finala mondială GBOB 2017 în cazul în care Paper Magik e obligată să se retragă din motive obiective, de forță majoră  Totodată, a câștigat Premiul Măgura Wave Festival 2017 și Premiul OLi! Management… și poziția de Cap de afiș în festivalul Eurock Christmas 2016 organizat în 23 decembrie la Jazz & Blues Club din Târgu Mureș

B.E.A.R. (Simeria) a câștigat Premiul Universal Music Romania: un contract de distribuție digitală a albumului de debut și Premiul La Dâmburi 2017, fiind invitată în program la festivalul din Satu Mare (în primul weekend din septembrie)

The Wax Road (Ungheni, MD) a câștigat Premiul Electric Castle 2017, fiind invitată în programul festivalului din 12-17 iulie la Bonțida

Blue Night Shadow (București) – a câștigat Premiul The Intermission – o ședință foto profesională de la revista online. Recursive Delusion (București) – a câștigat Premiul Anglo-Saxon Booking – un contract de impresariat cu Graham Robinson și un voucher de reducere de la magazinul Uman

A.L.L. Friends Band (Timișoara)  a câștigat Premiul de Promovare al postului altRadio și un voucher de reducere de la magazinul Uman.

B.P.C (Iasi) – a câștigat Premiul Aby Stage Bar, un recital de club la Râmnicu Vâlcea în 2017.

Adamo Caduco (Suceava), Black Ice (Râmnicu Vâlcea), Camera 107 (Satu Mare/Chișinău), Funk’e Fetish (Cluj-Napoca/Brăila), Hybrid Symphony (Sighetu Marmației),  Late November (Timișoara), Sonic Distilery (Cluj-Napoca), Warhanger (București) au câștigat un voucher de reducere de la magazinul Uman.

Camera 107 a fost singura trupă care nu a participat la decernarea premiilor

H!T Music Channel a acordat premii surpriză pentru doua formații din competiție, pe lângă premiul promis Campioanei GBOB România 2016: Paper Magik va avea un videoclip difuzat în programul de zi al canalului național de muzică, în 2017 … Alte două formații ale căror piese ORIGINALE vor fi promovate la H!T Music Channel începând de la începutul anului 2017 sunt: Vicecampioana GBOB România 2016, Riot Monk (din Baia Mare) și The Wax Road (din Ungheni/MD)
GBOB România este o comunitate artistică, muzicală, care a adunat 16 formații din toate regiunile țării precum și oameni activi din industria muzicală pe plan național, în 10 decembrie 2016 – la Kruhnen Musik Halle, Brașov, pentru un spectacol-festival de club.

INFO

 www.sunetul-muzicii.ro

GBOB România

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: