FIE Iași/ Papatram și compania

FIE Iași/ Papatram și compania/ afis„PAPATRAM ŞI COMPANIA”, sub peniţa tânărului ilustrator SILVIU TEODOR-STANCIU

Lansarea oficială a revistei Papatram în cadrul FIE. Vă așteptăm sâmbătă 15 Iunie, ora 18:30 la Palatul Culturii.

Papatram și Compania este o serie de reviste ilustrate, educative, destinate copiilor. Va avea o apariție constantă, cu o periodicitate de o dată la două luni. Proiectul se individualizează prin originalitate, având în vedere că protagoniștii poveștilor sunt tramvaie personificate.

Papatram există, nu este doar un personaj de poveste! Este tramvaiul cu numărul 1 din depoul RATP Iaşi! În seria Papatram și Compania el reflectă tipologia bătrânului înțelept, ce oferă sfaturi și învățături mai tinerilor săi colegi de depou („Compania”) aflați în situații-limită. Fiecare număr al seriei aduce în prim-plan episoade memorabile din istoria transportului public ieșean. Poveștile lui Papatram au un caracter educaţional, contribuind la dezvoltarea personalității copiilor, care cu siguranţă le vor îndrăgi! Proiectul este realizat în strânsă colaborare cu Editura Adenium din Iași, fiind susținut de Asociația Pasionaților de Transport Public TRAMCLUB IAȘI.

Evenimentul face parte din Festivalul Internaţional al Educaţiei la Iaşi.

Stiti voi cine este PAPATRAM?

„Papatram & Compania” este o serie de reviste ilustrate, educative, destinate copiilor.

Va avea o apariție constantă, cu o periodicitate o dată la două luni. Proiectul se individualizează prin originalitate, având în vedere că protagoniștii poveștilor prezentate sunt tramvaie personificate.

Papatram există, nu este doar un personaj de poveste! Este tramvaiul cu numarul 1 din depoul RATP Iaşi!

În lucrarea “Papatram & Compania” el reflectă tipologia bătrânului înțelept, ce oferă sfaturi și învățături mai tinerilor colegi de depou (Compania) aflați în situații-limită. Fiecare număr al seriei aduce în prim-plan episoade memorabile din istoria transportului public ieșean. Vom face cunoştinţă, rând pe rând, cu diferite modele de tramvaie, date uitării de multă vreme!

Poveștile lui Papatram au caracter educaţional, contribuind la dezvoltarea personalității copiilor care cu siguranţă le vor îndrăgi! Vor fi însoțite de jocuri de perspicacitate și de numeroase informații inedite.

Proiectul este realizat de designer Silviu Teodor-Stanciu, în strânsă colaborare cu Editura Adenium din Iași, fiind susținut de Asociația Pasionaților de Transport Public TRAMCLUB IAȘI.

Sursă: http://editura-adenium.blogspot.ro

INFO

www.facebook.com/Papatram

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: