Palas te invita la Back to School Challenge!

Zilele sunt numărate până la începerea noului an școlar, iar Palas îți propune să le petreci într-o manieră cool. Și asta pentru că se caută influencer, la Back to School Challenge. Pregătirile din magazinele Palas Mall pentru momentul în care va suna clopoțelul îți pot aduce premii puse pe distracție.

Și tu vrei să fii în vogă? Palas ți-a pregătit o provocare amuzantă și antrenantă pentru începutul toamnei. Selly, unul dintre cei mai urmăriți vloggeri ai momentului, cu peste 2,2 milioane de urmăritori pe YouTube, îți propune să fii chiar tu unul dintre trendsetterii începutului de an școlar. Exact! Căutăm influencer, ediția Back to school Challenge, campanie care se desfășoară în perioada 30 august – 8 septembrie 2019.

Tot ce trebuie să faci este să îți exprimi stilul și personalitatea în alegerea ținutei sau accesoriilor pentru prima zi de școală. Participanții trebuie să realizeze un vlog sau o sesiune foto în timp ce selectează articolele din magazinele Palas Mall, punându-și în valoare calitățile de influencer. Materialul lor de promovare va fi postat pe pagina personală de Facebook sau Instagram, folosind @palasiasi și #provocarealuiselly.

Cel mai apreciat video sau colaj foto va fi premiat, pe 16 septembrie, cu o sesiune de shopping în valoare de 1.000 de euro din magazinele Palas Mall, ca să te asiguri că vei avea un look de vedetă în noul an școlar. Mai mult, vei avea parte de un Meet&Greet cu Selly și o invitație dublă la concertul 5GANG din 22 octombrie.

În plus, cumpărăturile în valoare de minimum 200 de lei îți aduc premii instant, care alungă monotonia: invitații la concert 5GANG, vouchere în valoare de 150 de lei la Intersport, ghiozdane, jocuri de societate, penare complet echipate, goodie bags Milka, vouchere pentru jocuri la Happy Color, și băuturi răcoritoare. Urmărește paginile de social media Palas pentru a fi la curent cu noutățile campaniei!

Vino să îți alegi ținuta de back to school din magazinele Palas Iași și demonstrează că și tu ești influencer!

INFO

Palas Mall

Str. Palas 7A, Iasi

Webwww.palasmall.ro

FBfacebook.com/palasiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: