Palas Mall trimite 17 clienți în Maramureș, pentru a sărbători un Paște tradițional

Palas Mall - De Paste, la moda e traditia AFIS IASIÎn acest an, în apropierea Sărbătorilor Pascale, Palas Mall îmbină tendinţele actuale cu tradiţia şi le oferă clienţilor săi premii atractive. Destinaţia îndrăgită de cumpărături şi petrecere a timpului liber răsplăteşte fidelitatea pasionaţilor de shopping cu 17 sejururi, pentru două persoane, în Maramureş şi mii de alte cadouri.

În perioada 3 – 19 aprilie 2014, Palas Mall îşi întâmpină clienţii cu un îndemn norocos – „De Paşte, la modă e tradiţia!”. La campania dedicată Sărbătorilor Pascale pot participa toţi cei care fac cumpărături de minimum 150 de lei de la brandurile lor preferate. Periplul prin magazine al celor care vor să se înnoiască de Paşte va fi răsplătit cu premii deosebite. Zilnic, Iepuraşul le propune un joc distractiv, pe ecranele touchscreen, primilor 150 de clienţi care se înscriu la tombola Palas Mall, prin care să îşi aleagă premiul garantat: tricouri fashion cu motive tradiţionale, bijuterii, decoraţiuni, vouchere de cumpărături, ceaiuri fine şi invitaţii la cafea.

În fiecare zi, prin tragere la sorţi, va fi desemnat şi norocosul câştigător al unui sejur, pentru două persoane, în Maramureş. Astfel, 17 clienţi vor fi trimişi de Palas Mall să petreacă Paştele în ţinutul bisericilor de lemn, acolo unde tradiţia a rămas un stil de viaţă. Experienţa lor va fi unică, pentru că vor putea să picteze icoane pe sticlă, să ţeasă covoare, să facă vase din ceramică, să sculpteze în lemn şi să înveţe alte meşteşuguri de la artiştii populari din zonă.

INFO

www.palasmall.ro

www.palasiasi.ro

www.facebook.com/palasiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: