Palas Mall trimite trei cliente sa descopere „Insula Vacantei”

palas-mall-insulele-vacantei-iasi-afis-concursUPDATE: PALAS MALL TRIMITE TREI CLIENTE SĂ DESCOPERE „INSULA VACANŢEI”

Campania „Descoperă Insula Vacanţei”, desfăşurată de Palas Mall în perioada 21 iunie – 6 iulie 2014, şi-a desemnat câştigătorii. Cele mai norocoase cliente vor pleca în excursii de vis, într-un paradis insular: Mykonos, Palma de Mallorca şi Malta.

În urma extragerilor la tombola verii, Palas Mall i-a răsplătit pe îndrăgostiţii de cumpărături cu nenumărate premii de vacanţă. Ramona – Georgiana Balan, din Roman, este câştigătoarea, desemnată prin tragere la sorţi, care va avea parte de un concediu distractiv în Mykonos, insula grecească renumită pentru plajele cu nisip fin şi peisajele fascinante. Cea de-a doua norocoasă este Cătălina Ganea, din Vaslui, care a făcut cumpărături din magazinele Palas Mall şi a fost răsplătită cu un premiu special: o vacanţă în Palma de Mallorca, destinaţia turistică spaniolă care combină arhitectura vechiului oraş cu posibilităţile moderne de petrecere a timpului liber. Periplul său prin magazine i-a adus Biancăi Tiu, din Iaşi, o excursie în St. Julian’s din Malta, un oraş cosmopolit, în care petrecerile se ţin lanţ întregul sezon cald. Toate cele trei vacanţe sunt de şapte zile, pentru două persoane, fiind asigurate transportul şi cazarea la hoteluri premium.

În plus, zilnic, au fost extraşi câştigătorii unor trollere de călătorie Mis Valigeria. La tombolă au participat toţi cei care au făcut cumpărături de minimum 150 de lei de la brandurile Palas Mall, fiind premiaţi cu daruri estivale instant: genţi de plajă fashion, costume de baie Gatta, meniuri SeaWeed cu fructe de mare, invitaţii la piscină, ceai, cafea şi dulciuri, fresh-uri pline de vitamine, băuturi Nestea răcoritoare şi multe alte surprize.

Planurile de concediu sunt în plină desfăşurare, aşa că Palas Mall îi ajută pe clienţi să combine pasiunea pentru shopping cu excursii de vis. În această vară, cei îndrăgostiţi de cumpărături vor avea şansa de a pleca direct pe tărâmurile fermecătoare ale insulelor Mykonos, Palma de Mallorca sau Malta.

În perioada 21 iunie – 6 iulie 2014,Palas Mall îşi invită clienţii să descopere Insula Vacanţei. În fiecare week-end din acest interval, prin tragere la sorţi, va fi desemnat câştigătorul unei excursii într-un paradis insular. Unul dintre norocoşi va fi trimis de Palas Mall să se distreze în Mykonos, insula grecească renumită pentru plajele cu nisip fin şi peisajele fascinante. Un alt câştigător se va relaxa în Palma de Mallorca, destinaţia turistică spaniolă care combină arhitectura vechiului oraş cu posibilităţile moderne de petrecere a timpului liber. A treia excursie este în St. Julian’s din Malta, un oraş cosmopolit, în care petrecerile se ţin lanţ întregul sezon cald. Toate cele trei vacanţe sunt pentru şapte zile, pentru două persoane, fiind asigurate transportul şi cazarea la hoteluri premium.

Pentru a participa la tombola verii, clienţii Palas Mall vor trebui să meargă cu bonurile în valoare de minimum 150 de lei la centrul de premiere special amenajat în formă de vapor, situat la nivelul 0, în proximitatea Graffiti Café. Odată ajunşi la bord, vor putea naviga până la unul dintre cele 4.000 de premii garantate: genţi de plajă fashion, costume de baie Gatta, meniuri SeaWeed cu fructe de mare, invitaţii la piscină, ceai, cafea şi dulciuri, fresh-uri pline de vitamine, băuturi Nestea răcoritoare şi multe alte surprize.

INFO

www.palasmall.rowww.palasiasi.ro

pr@palasiasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: