La Palas Mall, concediul de vară începe cu promoții de până la 70%

La Palas Mall, concediul de vară începe cu promoții de până la 70%/ foto Mult aşteptatele promoţii estivale au început la Palas Mall, majoritatea magazinelor afişând preţuri atrăgătoare la colecţiile de sezon.

Persoanele care intenţionează să plece în vacanţă cu o garderobă nouă, în tendinţe, trebuie să facă o vizită la brandurile: New Yorker – până la 70%, Camaïeu – până la 60%, Massimo Dutti, Pull&Bear, Stradivarius, Oysho, C&A, Clockhouse, Motivi, New Look, Nissa, Lee Cooper, Tom Tailor şi Bigotti – toate cu până la 50%, precum şi la Celio, D’S Damat, Nike şi Oodji – până la 40%. Promoţiile ajung până la 30% la magazine precum Tommy Hilfiger, Stefanel, US Polo Assn., LC Waikiki, Gatta şi Jolidon. Preţuri irezistibile la piese vestimentare de sezon au şi Zara, H&M, Bershka şi Guara.

La Palas Mall, concediul de vară începe cu promoții de până la 70%/ fotoMagazinele cu încălţăminte îi aşteaptă pe clienţi cu preţuri mai mici cu până la 70% la Humanic, până la 50% la Deichmann, CCC, ECCO şi Office Shoes, până la 45% la Il Passo, până la 40% la Otter şi până la 30% la Benvenutti, Staccato şi Why Denis.

La fel de tentante sunt şi ofertele brandurilor cu bijuterii şi accesorii: până la 50% la Swarovski, Sabrini şi Accessorize, până la 40% la Sevda şi până la 30% la Garel Paris.

Magazinele cu decoraţiuni s-au aliniat şi ele promoţiilor: până la 50% la Art Georgies şi Deco Blu.

Cei care doresc să profite de timpul liber din concediu şi să citească noutăţile editoriale vor găsi la Cărtureşti preţuri cu până la 40% mai ieftine, iar la Nemira cu până la 50%, la pachetele cadou.

INFO

Lista completă a promoţiilor de vară se găseşte pe www.palasmall.ro.

Program: Luni – Duminica 10:00-22:00 (Magazine cu program special)

twitter.com/palasiasi

www.facebook.com/palasiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: