Palas Mall / Programul de sarbatori

patinoarul Palas 1
Cei care iubesc distractia pe gheata se vor putea bucura de patinoarul din complexul Palas si in prima zi de Craciun. Acesta va fi deschis de la ora 14 pana seara la 22.

In acelasi interval orar vor fi deschise si cafenele precum C House Lounge Café, Café Papillon, Fenice Palas sau La Corniche. Iesenii in cautare de distractie se vor putea bucura de clubul de bowling si billiard Play Again care va fi deschis non stop in perioada sarbatorilor de iarna.

Cadourile de Craciun vor putea fi achizitionate de la Palas Mall pana in Ajun, pe 24 decembrie, la ora 18. De miercuri, 26 decembrie, programul de functionare va fi cel obisnuit, intre orele 10-22“, au precizat reprezentantii Palas.

Ultima zi din an aduce insa programe diferite. Magazinele, cafenelele si patinoarul vor fi deschise pana la ora 18. „Exceptie face KFC Drive Thru, care va fi deschis pe 24 si 31 decembrie, intre orele 9-20, iar pe 25 decembrie si 1 ianuarie intre orele 10-23″, au mai precizat cei de la Palas. Pe 1 ianuarie, iesenii pot merge la patinoar sau in cafenele intre orele 16-23, iar de a doua zi se va relua programul obisnuit.

Hypermarketul Auchan are si el un program special de sarbatori. Pana pe 23 decembrie, magazinul este deschis intre orele 8-24, iar in Ajunul Craciunului programul este 7-18. Pe 25 decembrie, hypermarketul isi va inchide portile, iar in a doua zi de Craciun iesenii pot face cumparaturi de la 10 dimineata pana la 10 seara.

In perioada 27-30 decembrie, Auchan City va functiona intre orele 8-24, iar pe 31 decembrie, in intervalul 7-18. In prima zi din 2013, Auchan va fi inchis, dar pe 2 ianuarie isi va primi clientii intre orele 10-20“, au mai spus reprezentantii Palas.

Autor: Lidia RUSU, Ziarul de Iasi

INFO

www.palasmall.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: