Palas Mall / Miss Princess Of The World Romania

Princess of the world - Palas Mall

Agentia Maya Fashion Models impreuna cu detinatorul licentei Miss Princess Of The World Romania, Calin Buzea si in parteneriat cu Palas Mall Iasi va organiza in data de 18 August 2012 incepand cu ora 19.00  cea de-a IX -a editie Miss Princess Of The World .

Castigatoarea va reprezenta Romania la finala internationala ce se va desfasura in luna Octombrie la Praga. Acolo va concura alaturi de alte peste  40 de concurente din tari diferite. In cele 8 participari ale Romaniei la Finala Internationala, am obtinut 4 premii respectiv: locul  I, locul II, locul III si premiul de popularitate – Miss Simphaty.

La finala nationala vor participa un numar de 12 concurente din intreaga tara (Iasi, Suceava, Galati, Ploiesti, Bucuresti, Bacau, Brasov etc), ele trecand printr-un casting riguros. In concurs vor avea 3 probe, cele clasice: tinute de zi, costume de baie si rochii de seara. Toate sint asigurate de catre case renumite de moda. Participantele vor primi premii semnificative din partea sponsorilor. Seara se va termina cu o petrecere data in cinstea concurentelor intr-un renumit club iesean.

Spectatorii care vor asista la eveniment vor putea urmari un amplu eveniment presarat si cu momente artistice muzica si dans de societate.

Juriul va fi format din sponsori,organizatori si evident vom avea si o surpriza,pe care momentan nu o vom dezvalui. Ne dorim foarte mult ca si la editia de anul acesta a finalei internationale Romania sa se claseze pe unul dintre primele locuri.

INFO

www.mayafashionmodels.ro

www.facebook.com/mayafashionmodels

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: