Palas Mall / MasterClass si recital de chitara electrica

In data de 10 noiembrie 2012, santeti invitati la Palas Mall, la evenimentul de lansare oficiala a activitatii Asociatiei ”Excelenta pe Portativ”. Actiunea se deruleaza in prezenta a doi invitati speciali: Andrei Rosulescu si Iarina Copuzaru, care vor sustine in incinta Librariei Carturesti Palas un MasterClass si un recital de chitara electrica.

Cursul de MasterClass incepe la ora 11.00 si abordeaza urmatoarele teme: 1. Simtul tonalitatilor: a.) majore; b.) minore; c.) abordari modale;  2. Simtul melodiei si al ritmului: abordarea tematica a improvizatiei (compozitie in timp real). In cadrul cursului va avea loc si lansarea oficiala la Iasi a celor doua publicatii semnate de cei doi invitati: Introducere in studiul chitarei electrice 2009 si Chitara pentru incepatori 2010.

Intrarea la MasterClass este gratuita pentru oricine doreste sa participe. Persoanele care doresc si solicita diploma de participare semnate de cei doi artisti trebuie sa se inscrie la curs pana la data de 8 noiembrie 2012, prin e-mail ( excelentapeportativ@gmail.com) sau la telefon: 0728 961 255 si sa achite o taxa de 15 lei.

De la ora 16.00 are loc recitalul de chitara electrica sustinut de Andrei Rosulescu & Iarina Copuzaru. In deschiderea recitalului va avea loc ceremonia de decernare a diplomelor oferite de Asociatia ”xcelenta pe Portativ”. Intrarea este libera.

Asociatia Excelenta pe Portativ

este o organizatie non-profit infiintata cu scopul de a descoperi, promova si sprijini valori de exceptie in domeniul muzical si sustine dezvoltarea personala si performanta profesionala la standarde de excelenta. Misiunea asociaţie este educarea publicului în  scopul identificării şi recunoaşterii adevaratelor valori cultural artistice contemporane, în contextul în care ne dorim promovarea tinerilor muzicieni în curs de formare.

DESPRE ANDREI ROSULESCU

“Improvizatia este reflexia constientizarii eului nostru creator; momentul in care intram in legatura cu noi insine, unificandu-ne cu spiritul universal al muzicii, punand o bariera intre el si lumea materiala.”

  • Chitarist în grupul rock SEVEN din 2005 -2008
  • Chitarist în grupul în grupul VERDE din 2007 -2008
  • Chitarist în GAIO BIG BAND 2002-2004.
  • Chitarist în grupul HOT VOCAL JAZZ CVINTET 2003-2004
  • Chitarist în diverse alte trupe în perioada 1994-2002
  • Colaborări cu diverşi artişti din care : Rafael, Headliners etc.
  • Ateliere de chitara la Cluj si Alba Iulia cu titlul “fa-ti chitara sa vorbeasca“.

Publicaţii:

Cursuri de chitară electrică în revista Maximum Rock cu apariţie lunară. Introducere in studiul chitarei electrice 2009 si Chitara pentru incepatori 2010.

Albume:

Herghelii de sunete-mi ies din piept 2009

Onirojazz 2012

INFO

www.petranpaveliuc.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: