Faci cumpărături la Palas Mall și poți vizita Legoland Deutschland® / UPDATE: lista castigatorilor

Back to school-palas-mall-afis

UPDATE: TREI CLIENŢI AU FOST PREMIAȚI DE PALAS MALL CU EXCURSII LA LEGOLAND DEUTSCHLAND®RESORT

Palas Mall a făcut începutul de an şcolar mai frumos pentru 2.400 de clienţi, cărora le-a oferit premii care să le aducă zâmbete şi multă distracţie. Campania „Back to school”, care s-a desfăşurat în perioada 11 – 28 septembrie 2014, a fost cu noroc pentru trei dintre participanţi, care au câştigat, prin tragere la sorţi, excursii la LEGOLAND DEUTSCHLAND®RESORT.

Pentru sesiunile de cumpărături în magazinele din Palas Mall, Anda Călugăriţa, din Piatra Neamţ, şi Manuela Burca, din Iaşi, au fost răsplătite cu un sejur de trei zile, valabil pentru doi adulţi şi un copil, la LEGOLAND DEUTSCHLAND®. Acestea vor merge alături de perechea lor şi un prichindel în parcul tematic din Germania, care este împărţit pe zone tematice cu numeroase facilităţi de distracţie şi aventură, create din peste 25 milioane de piese LEGO®. Şi Cătălin Turculeţ, din Iaşi, va vizita impresionantul resort, acesta fiind recompensat, printragere la sorţi, cu un voucher de două zile pentru doi adulţi şi doi copii la acelaşi parc de distracţie.

Alte patru premii, constând în ghiozdane cool Roller Nikidom de la magazinul Autograf, au mers la Mariana Ilie, Livia Chiriac şi Larisa Postolache.

Pentru mulţi alţi clienţi, Palas Mall a oferit premii instant: seturi LEGO®, ore de joacă la KidsLand Club, abonamente „all day” la Club Moving, invitaţii la cafea, răcoritoare, meniuri delicioase şi penare ZIP…IT.

Palas Mall LegolandPalas le urează elevilor să aibă parte de cele mai bune rezultate în noul an de învăţământ. Și pentru ca tinerii învăţăcei să înceapă şcoala cu zâmbetul pe buze, Palas Mall le-a pregătit o surpriză la care visează orice copil: trei excursii în parcul tematic LEGOLAND DEUTSCHLAND®. Alte peste 2.400 de premii au fost pregătite pentru cumpărătorii fideli.

Pentru a participa la tombola „Back to School”, care se derulează în perioada 11 – 28 septembrie 2014, clienţii Palas Mall sunt invitaţi să facă shopping în valoare de minimum 150 de lei. Zilnic, primii 100 de cumpărători câştigă premii pe loc, constând în: seturi LEGO®, ore de joacă la KidsLand Club, abonamente „all day” la Club Moving, invitaţii la cafea, răcoritoare, meniuri delicioase şi penare ZIP…IT. Cadourile garantate vor fi acordate la centrul de premiere special amenajat în zona Graffiti Cafe, unde clienţii vor avea misiunea de a asambla un roboţel pe un ecran LCD. Tot aici, universul distracţiei va fi adus mai aproape de prichindei, care se vor putea juca în voie la măsuţe cu îndrăgitele piese.

În fiecare zi de duminică din perioada campaniei, Palas Mall va recompensa alţi clienţi fideli, prin tragere la sorţi, cu premii tentante. Doi norocoşi vor câştiga câte un sejur de trei zile, valabil pentru doi adulţi şi un copil la LEGOLAND DEUTSCHLAND®. Situat în Germania, LEGOLAND DEUTSCHLAND® se întinde pe o suprafaţă impresionantă, mare cât 26 de terenuri de fotbal. Parcul este împărţit în zone tematice, cu numeroase facilităţi de distracţie şi aventură, printre care MINILAND, care redă oraşe faimoase din Europa, create din peste 25 milioane de piese LEGO®.

Un alt client va fi premiat cu un sejur de două zile la acelaşi parc de distracţie, pentru doi adulţi şi doi copii. În plus, alţi trei cumpăratori vor primi în dar câte un ghiozdan cool Roller Nikidom. Dotate cu rotiţe, ghiozdanele nu se poartă în spate şi nu afectează coloana, au compartimente speciale pentru rechizite şi buzunare termice pentru alimente.

www.palasiasi.ro www.palasmall.ro

pr@palasiasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: , , ,

Scrie un comentariu: