Palas Mall contribuie la campania de dotare cu echipamente medicale a spitalului ”Sf. Maria” Iasi

de-paste-bucurie

În apropierea sărbătorilor pascale, Palas Mall îi invită pe ieşeni şi nu numai să dăruiască bucurie şi să fie solidari cu semenii lor. Astfel, clienţii care vor face cumpărături din mall şi se vor înscrie la tombola cu premii vor contribui la o campanie socială menită să îi ajute pe copiii născuţi prematur.

Campania „De Paşte, dăruieşte bucurie!” se va desfăşura în perioada 26 martie – 11 aprilie 2015, Palas Mall donând către Organizaţia Salvaţi Copiii câte un leu pentru fiecare talon completat. Fondurile vor fi direcţionate pentru dotarea Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii „Sfânta Maria” Iaşi cu echipamente medicale destinate copiilor născuţi prematur.

Suma strânsă prin intermediul Palas Mall se va cumula cu fondurile colectate deja de filiala Iaşi a asociaţiei pentru achiziţionarea unui ventilator destinat nou-născuţilor, în valoare de 20.000 de euro, şi a unui monitor de funcţii vitale, de aproximativ 14.000 euro. Persoanele care doresc să doneze şi alte sume de bani o pot face în urna special amenajată de Organizaţia Salvaţi Copiii, la Centrul de Premiere de lângă Graffiti Café.

Palas Mall a pregătit mii de premii pentru clienţi. La campania dedicată Sărbătorilor Pascale pot participa toţi cei care fac cumpărături în valoare de minimum 150 de lei de la brandurile lor preferate. Până pe 11 aprilie, primii 200 de cumpărători ai zilei vor fi răsplătiţi cu surprize, la „Caruselul Premiilor” de lângă Graffiti Café: panettone, vouchere de cumpărături, sticle de vin, invitaţii la cafea, cosmetice şi accesorii. În plus, în fiecare seară, prin tragere la sorţi, va fi desemnat câştigătorul unei mese îmbelşugate de Paşte. Restaurantul La Cupola din Atriumul Palas Mall le va oferi premiaţilor bunătăţi tradiţionale, pe care le vor savura împreună cu familia în duminica Paştelui.

În perioada 3 – 10 aprilie, copiii vor fi invitaţi să se distreze în labirintul Iepuraşului din Atriumul Palas Mall. Cei mici vor fi provocaţi să se joace, să intre în labirint şi, folosindu-se de ingeniozitate, să găsească ouăle de Paşte ascunse. La finish, vor fi răsplătiţi de Iepuraş cu ciocolată belgiană. Activitatea inedită poate fi o opţiune pentru completarea programului micilor elevi în săptămâna „Şcoala Altfel”. Iepuraşul va fi prezent pentru a-i premia pe copii de luni până vineri, între orele 17.00 – 19.00, iar sâmbătă şi duminică, între  12.00 şi 19.00.

INFO

Palas Mall

Web: www.palasmall.ro

FB: www.facebook.com/palasiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: