Palas Jump – sistem modern de trambuline la Palas Mall

palas jump

Palas Jump este o nouă zonă de recreere în parc, ce include un sistem modern de trambuline, ideale pentru exerciţii fizice care conduc la o dezvoltare armonioasă a corpului şi la menţinerea unei condiţii fizice de invidiat.

Trambulinele au fost achiziţionate din Austria, unde, datorită beneficiilor pentru sănătate şi relaxare, sunt folosite în parcuri de agrement, în staţiuni de ski şi în campinguri.

Părinții care vor să își încurajeze copiii să facă multă mișcare, adolescenții care caută noi modalități de a combina distracția și relaxarea, dar și tinerii care vor să-și petreacă timpul liber într-o manieră antrenată sunt așteptați la trambulinele Palas Jump.

Destinația de agrement este amplasată în parcul Palas și include un sistem modern de 12 trambuline, ideale pentru cei care vor să se încarce cu energie.

Trambulinele Palas Jump sunt accesibile zilnic, în intervalul orar 10.00 – 22.00, preţul pentru şase minute de sărituri fiind același ca anul trecut, de 5 lei.

Trambulinele sunt destinația de distracție îndrăgită de copii și adolescenți, dar sunt accesibile și adulților cu o greutate de până în 100 kg, fiind o modalitate interactivă de mișcare, cu multiple beneficii pentru condiția fizică și pentru sănătate.

Doar 10 minute de sărituri echivalează cu 30 de minute de jogging.

INFO

Palas Mall

Str. Palas 7A, Iasi

Web: www.palasmall.ro

FB: facebook.com/palasiasi

PE ACEEASI TEMA:

S-a deschis patinoarul de la Palas Mall (TARIFE si PROGRAM)

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Statia Clovnilor | Teatrul Luceafarul

KISS pentru prima oară în România la festivalul ROCK THE CITY 2022

Expoziție de artă vizuală Roland PANGRATI

Concert simfonic | 10 decembrie 2021

Scrie un comentariu: