Evenimentele din acest weekend, la Palas Iași

 

Actori cunoscuți, basme pentru copii și un maraton de glume bune. Acestea sunt coordonatele următoarelor spectacole care vor anima Amfiteatrul Palas.

Duminică, 18 august, la ora 19.00, scena Amfiteatrului Palas se va transforma într-un tărâm de poveste printr-un spectacol muzical de operă special creat pentru copii. „Dumbrava Basmelor Muzicale”, în regia lui Iulian Ioan Sandu, reprezintă o oportunitate pentru cei mici de a se bucura de un eveniment interactiv și educativ. Prin joc, prichindeii vor asimila informații noi și interesante, din domenii variate. Timp de o oră, micii spectatori vor fi captivați de experiența pe care le-o vor oferi personajele din basme. Biletele pot fi achiziționate la prețul de 25 de lei.

Miercuri, 21 august, de la ora 20.30, iubitorii de teatru sunt invitați să se amuze copios la spectacolul comedie „Eu te cred, da’…tu mă minți!”. Punerea în scenă se va face cu o distribuție de excepție: Aurelian Temișan, Monica Davidescu, Anca Dinicu, Cosmin Vijeu și Alexandra Sălceanu. Piesa este despre o fată căreia îi place să țese minciuni, iar băiatul care o iubeşte crede tot ce îi spune și se grăbeşte să rezolve problemele ivite, dar face şi mai multe încurcături. Pentru a afla deznodământul, sunteți așteptați să savurați comedia prezentată la Amfiteatrul Palas. Prețul biletelor este de 65 de lei.

Biletele pot fi achiziționate de la Centrele Info Palas Mall sau online, pe site-urile www.palasmall.ro sau www.iabilet.ro. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de un discount de 10%.

INFO

Palas Mall

Str. Palas 7A, Iasi

Web: www.palasmall.ro

FB: facebook.com/palasiasi

PE ACEEASI TEMA:

Weekend aniversar la Palas Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Doar iubirea – Șezătoare cu Nicoleta Cramaruc

Tiki Nights with Guest | AMULY

România prezentă cu peste 600 de titluri la Târgul Internaţional de Carte de la Beijing (21-25 august 2019)

Peste 2000 de turiști la Zilele Nordului. Cifrele ediției a șasea

Cuvinte cheie: ,

4 comentarii la “Evenimentele din acest weekend, la Palas Iași”

 1. Botezatu says:

  Pt perioada 19 23 decembrie aveti concerte si evenimente?

 2. Blaj Raluca says:

  Pentru weekendul 11-13 noiembrie nu ati postat nimic, din pacate…

 3. balasca ion says:

  se da vreun cadou de sf ion

  1. IasiFun-site-ul tau de timp liber says:

   Un ion de magneziu, 2 ioni de calciu.

Scrie un comentariu: