Evenimentele din acest weekend, la Palas Iași

Ansamblul Palas a pregătit o agendă bogată de evenimente cu parfum de sărbătoare pentru zilele ce urmează. Timpul petrecut în căutarea cadourilor va fi îmbogățit cu activități pentru cei mici, dar și pentru cei mari.

Joi seara, pe 6 decembrie 2018, de la ora 17.30, copiii prezenți în Atriumul Palas Mall vor avea ocazia să îl întâlnească pe Moș Nicolae, care îi va îndulci cu bomboane. De la ora 18.00, publicul de toate vârstele va fi încântat cu un concert Cross Medio Band.

Pentru cei care au început să aleagă darurile de pus sub brad, în Atriumul Palas Mall s-a instalat Santa`s Train. Târgul propune numeroase sugestii de cadouri, de la bijuterii și accesorii vestimentare, genți, portofele și articole de marochinărie, până la jucării, decorațiuni pentru brad, coronițe de Crăciun sau aranjamente tematice. Trenulețul cu daruri va staționa la Palas întreaga lună decembrie.

În plus, de pe 7 decembrie, clienții vor găsi, în diferite zone ale mall-ului, standurile cu sugestii de surprize pentru cei dragi din cadrul Târgului de Cadouri și Decorațiuni Crăciunia. Artizanii lucrului manual și nu numai se întrec în idei originale și unicat. Podoabe handmade, tablouri tematice, accesorii vestimentare și pentru păr, cutii de bijuterii pictate manual, felicitări, aranjamente pentru masa de Crăciun, globuri și multe alte obiecte handmade pot fi cadouri cu personalitate.

Vineri, de la ora 13.00, preșcolarii prezintă Festivalul „Iarna pe uliță”. Evenimentul este organizat de Grădinița cu program prelungit nr. 3 Iași, alături de alte instituții de învățământ, și pune în valoare tradițiile și obiceiurile de iarnă, în interpretarea prichindeilor.

Sâmbătă, de la ora 11.00, în proximitatea bradului de la parterul Atriumului, copiii sunt invitați la ateliere de muzică susținute de Petran Music School. Vor avea posibilitatea să învețe primii pași în interpretarea la un instrument preferat sau să-și demonstreze talentul. De la ora 17.00, cei prezenți în Palas Mall vor fi încântați cu un concert caritabil de colinde, organizat de Asociația Iubire și Încredere Iași.

Duminică, de la ora 11.00, Atriumul Palas Mall va găzdui concursul național de dans „Winter Festival”. Competiția ritmată va avea mai multe secțiuni: dans modern, dans sportiv, dans popular, dans de caracter, dans clasic, fantezie coregrafică, balet, gimnastică ritmică, street dance etc. La final, cei mai buni dansatori vor fi premiați.

INFO

Palas Mall

Str. Palas 7A, Iasi

Web: www.palasmall.ro

FB: facebook.com/palasiasi

PE ACEEASI TEMA:

Târgul de Cărți și Arte Frumoase ARCA LUI GUTENBERG 2018

Festivalul International de Muzica pentru Tineret Crystal Stars 2018

White Mahala #LIVE @The Beach Bar

Târgul pentru Școală EXCELSIOR 2018

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

O colecţie cât o casă memorială

Concert de colinde susținut de Corul UNAGE Iași

Povești de Crăciun cu magicianul Marian Râlea

Din suflet de român – Spectacol Folcloric Caritabil

Cuvinte cheie: ,

4 comentarii la “Evenimentele din acest weekend, la Palas Iași”

 1. Botezatu says:

  Pt perioada 19 23 decembrie aveti concerte si evenimente?

 2. Blaj Raluca says:

  Pentru weekendul 11-13 noiembrie nu ati postat nimic, din pacate…

 3. balasca ion says:

  se da vreun cadou de sf ion

  1. IasiFun-site-ul tau de timp liber says:

   Un ion de magneziu, 2 ioni de calciu.

Scrie un comentariu: