Evenimentele din acest weekend, la Palas Iași

Și în anul 2018, ansamblul Palas le va oferi clienților săi o agendă bogată de evenimente. Seria manifestărilor culturale apreciate de publicul larg va debuta sâmbătă, 6 ianuarie 2018, de la ora 19.00, atunci când pe scena din Atriumul Palas Mall va urca Filarmonica de Stat „Moldova” Iași.

Devenite deja o tradiție pentru începutul de an, concertele Filarmonicii găzduite de ansamblul Palas aduc în mijlocul spectatorilor arta muzicală și buna dispoziție. În prima zi de sâmbătă din acest an, de la ora 19.00, în Atrium, ieșenii sunt invitați să se delecteze cu un „Cocktail de Anul Nou”.

Toți cei pasionați de ritmurile clasice, dar și cei care vor să petreacă o seară de week-end pe note muzicale, sunt așteptați la spectacolul oferit de Filarmonica „Moldova” Iași. Selecția de lucrări celebre va prinde ritm în interpretarea orchestrei simfonice, coordonată de maestrul Ilarion Ionescu-Galaţi.

Cei prezenți îl vor putea asculta și pe solistul Florin Ionescu-Galaţi, cunoscut violonist care a cucerit melomanii din țară și din străinătate, alături de orchestre recunoscute la nivel internaţional. Evenimentul face parte din stagiunea 2017-2018 a Filarmonicii de Stat „Moldova” Iaşi, dedicată Centenarului Marii Unirii.

În plus, cei prezenți vor putea îmbina spectacolul muzical cu sesiuni de shopping în magazinele Palas Mall, care au dat startul promoțiilor de iarnă. Vor putea alege ținute în tendințe, încălțăminte la modă, bijuterii și accesorii, cosmetice, articole sportive sau pentru casă cu discounturi care ajung până la 70%.

INFO

Palas Mall

Str. Palas 7A, Iasi

Web: www.palasmall.ro

FB: facebook.com/palasiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Black revolutiON! @Fratelli Iasi

The Best Of The 60’s – o revista a genurilor pop-rock din anii ’60

Turneul national ”Ador” al Loredanei ajunge si la Iasi

Spam acustic LIVE @La Baza

Cuvinte cheie: ,

4 comentarii la “Evenimentele din acest weekend, la Palas Iași”

 1. Botezatu says:

  Pt perioada 19 23 decembrie aveti concerte si evenimente?

 2. Blaj Raluca says:

  Pentru weekendul 11-13 noiembrie nu ati postat nimic, din pacate…

 3. balasca ion says:

  se da vreun cadou de sf ion

  1. IasiFun-site-ul tau de timp liber says:

   Un ion de magneziu, 2 ioni de calciu.

Scrie un comentariu: