Evenimentele din acest weekend, la Palas Iași

 

Un final de săptămână pentru toate vârstele, se anunță la Palas. Iubitorii de adrenalină vor putea să escaladeze un panou mobil de cățărat, colecționarii vor găsi piese vintage inedite, iar cei care vor să afle mai multe despre dresajul canin, tehnica criminalistică și multe altele sunt așteptați la evenimentele dedicate Zilei Poliței Române.

Parcul Palas devine, în această sâmbătă, 26 martie 2022, locul de întâlnire a pasionaților de alpinism, dar și a celor care vor să încerce senzații noi. În cadrul evenimentului de lansare a proiectului „Puternici împreună – incluziune și educație prin escaladă”, Asociația Climb Again aduce un panou mobil de cățărat. Doritorii pot escalada „muntele mobil” împreună cu copiii cu dizabilități care fac parte din proiect. Evenimentul începe la ora 13.00, iar participarea este gratuită. Pe lângă panoul de escaladă, Asociația Climb Again prezintă și un proiect de artă murală, care îi are protagoniști pe 5 dintre tinerii membri ai Lotului Naţional de Paraclimbing – Răzvan Nedu, Alex Benchea, Angelo Simionescu, Vasile Coliban și Ariana Pero.

Duminică, sărbătorim Ziua Poliției Române, la intrarea principală din Palas, dinspre Palatul Culturii, începând cu ora 11.00. Iubitorii de animale pot să participe la demonstrațiile de dresaj canin, dar să vadă și Autospeciala Poliției Animalelor. Cei care vor să învețe cum să se apere singuri, sunt așteptați la atelierele de siguranță personală. În același timp, au loc și prezentări de tehnică criminalistică, și a autospecialelor Poliției Rutiere.

Tot în acest weekend, în Palas, are loc și Târgul de Artă și Antichități. Colecționarii sunt așteptați de iubitorii obiectelor vremurilor trecute cu piese vintage. De vineri până duminică, 25 – 27 martie, atmosfera din Atriumul Palas va fi de „five o’clock tango and tea”, unde patefoanele vor cânta jazz, anticarii vor expune piese de numismatică, colecții de ziare și cărți, dar și piese de mobilier în stil baroc, bijuterii cu povești incredibile și multe altele.

INFO

Palas Mall

Str. Palas 7A, Iasi

Web: www.palasmall.ro

FB: facebook.com/palasiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

4 comentarii la “Evenimentele din acest weekend, la Palas Iași”

 1. Botezatu says:

  Pt perioada 19 23 decembrie aveti concerte si evenimente?

 2. Blaj Raluca says:

  Pentru weekendul 11-13 noiembrie nu ati postat nimic, din pacate…

 3. balasca ion says:

  se da vreun cadou de sf ion

  1. IasiFun-site-ul tau de timp liber says:

   Un ion de magneziu, 2 ioni de calciu.

Scrie un comentariu: