Evenimentele din acest weekend, la Palas Iași

Pasionații de inovație sau cei care vor să afle care sunt ultimele apariții în materie de tehnologii sunt aşteptaţi, în acest final de săptămână, la Palas. De vineri până duminică inclusiv, aici va avea loc ExpoTech, eveniment care se află sub egida TechFest.

ExpoTech reunește reprezentanți ai inovației în tehnologie din cele mai diverse domenii. Specialiști sau simpli curioși vor avea prilejul de a descoperi roboți, electrice și electronice inovative, gadget-uri și obiecte inteligente, imprimante 3D, cele mai performante calculatoare de pe piață, până la mașini electrice, modele fascinante de hoverboard, motociclete electrice, solowheel și dispozitive de realitate virtuală și realitate augumentată. Cei interesați vor putea să testeze inovațiile propuse de ExpoTech, expozanții oferind informații privind modul de utilizare și beneficiile aduse.

Accesul este liber, iar organizatorii au pregătit și o tombolă specială, unde participanţii pot câştiga o dronă. Înscrierea se realizează prin completarea formularului de pe site-ul TechFest: iasi.techfest.ro/expotech.

Festivalul dedicat tehnologiei se desfășoară la Iași până pe 19 noiembrie 2017. TechFest înseamnă conferințe, workshopuri, forum de IT, hackathon, expoziție tech și alte evenimente dedicate comunității și publicului larg.

MegaHack special pentru IT

INFO

Palas Mall

Str. Palas 7A, Iasi

Web: www.palasmall.ro

FB: facebook.com/palasiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Cozy Poetry Night @Acaju

174 BPM @Hala FiX

Gilly Barbu Acoustic Concert @TIMES

Seara de Stand Up Comedy @TIMES

5 comentarii la “Evenimentele din acest weekend, la Palas Iași”

 1. Botezatu says:

  Pt perioada 19 23 decembrie aveti concerte si evenimente?

  1. Gogu says:

   Da,iti are de evenimente ? stai in gutu matii acasa, cacanarule!!!

 2. Blaj Raluca says:

  Pentru weekendul 11-13 noiembrie nu ati postat nimic, din pacate…

 3. balasca ion says:

  se da vreun cadou de sf ion

  1. IasiFun-site-ul tau de timp liber says:

   Un ion de magneziu, 2 ioni de calciu.

Scrie un comentariu: