Palas Iasi / Spectacolul de teatru pentru copii ”O harababura!”

Duminica, 26 august, ora 10.30, in  Parcul Palas, zona KidsLand Club  se va juca piesa de teatru “O Harababura!”

O Harababura!

Primul spectacol cu public a avut loc in februarie 2012. La Festivalul Mondial al Artei Păpuşăreşti de la Praga premiul ''Cea mai bună creaţie artistică'', a fost acordat spectacolului ''O harababură!'' iar Emanuel Florentin a cistigat premiul pentru ''Cel mai bun actor''.

Piesa care urmeaza sa fie jucata in Parcul Palas  a fost prima premiera a lui 2012 la Teatrul “Luceafarul” si are la baza una dintre lucrarile pentru scena ale lui Ion Sava, o “pantomima cu zgomote” pe care echipa de realizatori a inscenat-o sub titlul O harababura!

Pe scena Teatrului Luceafarul, regizorul Ion Ciubotaru si scenografa Daniela Dragulescu au transpus scenariul intr-un spectacol nonverbal, in care intimplarile sint spuse prin alte mijloace artistice decit cuvintele.

Povestea artistului care e neinteles de cei din jur (personificati, ca in fabule, de exemplare din regnul animal) e foarte actuala. Patru actori (Emanuel Florentin, Beatrice Engel, Beatrice Volbea si Adrian Buliga) interpreteaza nu mai putin de 12 roluri, intr-o reprezentatie la interferenta spectacolului de teatru, circ, coregrafic, de animatie.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: