Palas Iasi / Recital Aminda&Band, 26 august, ora 19.00

aminda

Duminica, 26 august de la ora 19.00 – Recital Aminda&Band, Parcul Palas, Piateta Centrala.

Aminda

Are 29 de ani si este din orasul Cluj-Napoca. A devenit cunoscuta publicului din Romania odata cu participarea la emisiunea Vocea Romaniei, unde a facut parte din echipa Loredanei. Aminda a inceput sa cinte din copilarie, dar visul de a deveni o cantareata autentica s-a indeplinit atunci cind s-a alaturat trupei Hazard.  A scris primul cintec la virsta de 13 ani, a studiat pianul timp de 8 ani si a continuat studiile de  muzica clasica inca 4 ani. In ultimii 5 ani a colaborat cu citeva nume importante din industria muzicala autohtona si internationala.

In 2004 l-a cunoscut pe Peter Schneider ( fost chitarist al lui Ike Turner) alaturi de care a inregistrat un demo pentru una dintre compozitiile sale. Din acele moment a facut mai multe inregistrari demo pe care le-a postat pe site-ul sau. In 2007 a atras atentia compozitorului Marius Moga, care i-a propus sa faca citeva inregistrari vocale pentru albumul lui Morandi, N3xt. Colaborarea cu producatorul roman de trance Hoyaa a adus-o in atentia unor producatori straini ceea ce a determinat-o sa continue pe directia muzicii trance. Cea mai cunoscuta piesa a sa este Philippe El Sisi feat Aminda – You Never Known –  care  a  fost selectata de Armin Van Buuren pentru spectacolul sau – A State Of Trance, fiind votata ca piesa favorita de milioane de ascultatori.

Proiectele sale acopera o varietate de genuri muzicale: muzica pentru copii, dance, britpop, chillout sau trance insa artista incerca permanent sa integreze aceste influente in propriile sale compozitii.

O puteti asculta alaturi de trupa  Harzard in My Way Club, Euphoria Music Hall, Janis Bistro sau Tauffer, cluburi din Cluj Napoca in care o veti auzi cintind diverse cover-uri, de la  Tina Turner si pina la Paul van Dick.

INFO

www.facebook.com/AmindaOfficial

www.myspace.com/amindanomade

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: ,

Scrie un comentariu: