Palas Iasi / Recital Aminda&Band, 26 august, ora 19.00

aminda

Duminica, 26 august de la ora 19.00 – Recital Aminda&Band, Parcul Palas, Piateta Centrala.

Aminda

Are 29 de ani si este din orasul Cluj-Napoca. A devenit cunoscuta publicului din Romania odata cu participarea la emisiunea Vocea Romaniei, unde a facut parte din echipa Loredanei. Aminda a inceput sa cinte din copilarie, dar visul de a deveni o cantareata autentica s-a indeplinit atunci cind s-a alaturat trupei Hazard.  A scris primul cintec la virsta de 13 ani, a studiat pianul timp de 8 ani si a continuat studiile de  muzica clasica inca 4 ani. In ultimii 5 ani a colaborat cu citeva nume importante din industria muzicala autohtona si internationala.

In 2004 l-a cunoscut pe Peter Schneider ( fost chitarist al lui Ike Turner) alaturi de care a inregistrat un demo pentru una dintre compozitiile sale. Din acele moment a facut mai multe inregistrari demo pe care le-a postat pe site-ul sau. In 2007 a atras atentia compozitorului Marius Moga, care i-a propus sa faca citeva inregistrari vocale pentru albumul lui Morandi, N3xt. Colaborarea cu producatorul roman de trance Hoyaa a adus-o in atentia unor producatori straini ceea ce a determinat-o sa continue pe directia muzicii trance. Cea mai cunoscuta piesa a sa este Philippe El Sisi feat Aminda – You Never Known –  care  a  fost selectata de Armin Van Buuren pentru spectacolul sau – A State Of Trance, fiind votata ca piesa favorita de milioane de ascultatori.

Proiectele sale acopera o varietate de genuri muzicale: muzica pentru copii, dance, britpop, chillout sau trance insa artista incerca permanent sa integreze aceste influente in propriile sale compozitii.

O puteti asculta alaturi de trupa  Harzard in My Way Club, Euphoria Music Hall, Janis Bistro sau Tauffer, cluburi din Cluj Napoca in care o veti auzi cintind diverse cover-uri, de la  Tina Turner si pina la Paul van Dick.

INFO

www.facebook.com/AmindaOfficial

www.myspace.com/amindanomade

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Bucurie in Palatul Copiilor Iasi

Recrutori din toată Europa la târgul de joburi Careers in White din Iași

Recital de pian Andreas Iliuță

Concert JASSY JAZZ ORCHESTRA la Palatul Culturii

Cuvinte cheie: ,

Scrie un comentariu: