Palas devine tărâmul viselor în decembrie

Știi acele momente perfecte de Crăciun pe care le petreci în familie, în jurul bradului, la fel ca în paginile cărților cu povești? Te așteptăm să te bucuri de ele la Palas, care, în luna decembrie, se transformă în tărâmul viselor.

Anul acesta, la Palas, Crăciunul este despre dorințe împlinite! În rolurile principale – ursuleții. Acele personaje nelipsite din copilărie, care ne amintesc de bucuria de a dărui. Te invităm sâmbătă, 30 noiembrie 2019, de la ora 19.00, să dai startul celui mai frumos sezon din an. În luna decembrie, Palas ți-a pregătit evenimente și decorațiuni desprinse din poveștile copilăriei.

Cum farmecul sărbătorilor este dat de ritmurile muzicale, în atmosfera de Crăciun te vor conduce artiștii Filarmonicii de Stat „Moldova” Iași. Invitată specială va fi soprana Veronica Anușca, a cărei voce este apreciată la nivel internațional. Pe ritmuri clasice și partituri îndrăgite în această perioadă a anului, apariția serii va fi cea a lui Moș Crăciun, care va apăsa butonul magic ce luminează tot ansamblul.

În luna cadourilor, în Palas se instalează Fabrica de Dorințe, pe care o vei descoperi în Atrium și care îți va răsplăti generozitatea. Cu aceeași ocazie se lanseaza și o nouă monedă, cea a dorințelor împlinite, care poate pune în mișcare rotițele bucuriei de a dărui. Fiecare monedă reprezintă o donație în valoare de cinci lei și pune în mișcare ursuleții din brad, care vor face ca visele să se apropie de realitate. Cum cea mai prețioasă dorință este cea de a trăi, „monedele speciale” vor ajuta la achiziționarea unui aparat de diagnoză a fibrozei chistice pentru copiii de la Spitalul „Sfânta Maria” din Iași.

Tot în Atrium, copiii vor descoperi Atelierul de Jucării al Moșului, cu ajutorul realității virtuale. Întregul ansamblu Palas este luminat cu decorațiuni spectaculoase, fiecare licărire însemnând o dorință împlinită.

Vino să descoperi bucuria de a dărui, la Palas!

INFO

Palas Mall

Str. Palas 7A, Iasi

Webwww.palasmall.ro

FBfacebook.com/palasiasi

PE ACEEASI TEMA:

Redescoperă bucuria shoppingului, în siguranță. Se redeschid Palas și Iulius Mall Iași

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

JAZZ PE LAC by CALI Quartet (II)

Romanul grafic „Beethoven, geniu nemuritor”, ilustrat de Remus Brezeanu, lansat online de ICR Berlin

Săptămâna teatrală la Ateneu | 13-19 iulie 2020

Recicleaza si primesti 50% reducere

Scrie un comentariu: