Palas Dance Cup 2018

Palas Mall va invita duminica, 18 februarie 2018, de la ora 11:00 la Palas Dance Cup, un eveniment dedicat dansului si dragostei pentru miscare.

În competiția ritmică s-au înscris numeroși participanți din întreaga regiune și nu numai, din dorința de a cuceri titlul de cei mai buni dansatori. Campionatul se desfășoară pe categorii de vârstă și pe secțiuni tematice.

Astfel, tinerii artiști vor concura la dans sportiv, popular, de caracter, tematic, clasic, contemporan, fantezie coregrafică, majorete, rock and roll, gimnastică ritmică și aerobică, zumba și street dance.

Câștigătorii vor fi desemnați în urma jurizării, ținându-se cont de ritmică, muzicalitate, expresivitate, impresie artistică, coregrafie și chiar de costume.

Secțiuni de dans :  dans sportiv, dans popular, dans de caracter ( țigănesc, grecesc, spaniol, rusesc, chinezesc, indian, irlandez, unguresc, etc.), dans tematic, fantezie coregrafica, majorete, dans clasic, dans contemporan, rock and roll, gimnastica ritmică, gimnastica aerobica, street dance, zumba.

Muzică pentru fiecare moment coregrafic se trimite în format MP3 la adresa de e-mail Palasdancecup@yahoo.com până la data de 15 februarie 2018. Pentru orice eventualitate coregrafii trebuie sa aibă un CD sau un stick USB cu melodia/melodiile sale.

Nu sunt permise figuri cu risc de accidentare. Organizatorul nu răspunde din punct de vedere juridic de eventualele accidentări survenite pe timpul competiției . Este interzisă participarea unei formații la aceeași secțiune cu două sau mai multe reprezentații. Este permisă doar participarea la mai multe Secțiuni

Criterii de arbitraj: ritmică , muzicalitate, expresivitate, impresie artistica, aliniament, sincronizare, coregrafie, tematica, costume, tehnica. Trofeul Palas Dance Cup 2018 se acordă făcând media tuturor notelor și se va oferi ținând cont de numărul concursurilor câștigate de școală /clubul /grădinița participant.

INSCRIERE

Taxa de participare : 35 lei. Contact : Radu Bujanita, tel : 0744121235; 0744457353. E-mail : palacedancecup@yahoo.com

INFO

Palas Mall

Str. Palas 7A, Iasi

Web: www.palasmall.ro

FB: facebook.com/palasiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: