Palas da tonul la cadouri!

Anul acesta, Crăciunul este muzical, în ansamblul Palas! Aici dăm tonul cadourilor, iar cele mai harnice ajutoare ale Moșului sunt răsplătite cu premii ritmate. Ai șansa să petreci o vacanță în „Orașul Muzicii”, la Salzburg, și să câștigi peste 3.000 de alte surprize de sărbătoare.

În luna decembrie, Moșul dă tonul la cadouri în Palas Mall! Sesiunile de shopping din această perioadă te ajută să pui sub brad cele mai frumoase daruri pentru cei dragi, dar și să câștigi premii spectaculoase. Până pe 24 decembrie 2018, dacă ai făcut cumpărături în valoare de minimum 150 de lei din magazinele brandurilor din Palas Mall ai șansa să primești cadoul simpaticului bătrânel în avans. Vino cu bonurile fiscale la centrul de premiere din zona Guess și spiridușele lui Moș Crăciun te vor ajuta să te înscrii în campania specială de sărbători!

Dacă te numeri printre primii 180 de participanți din fiecare zi, vei primi un cadou instant. Ți s-au pregătit invitații la patinoarul Palas Ice, căni cu desene de Crăciun, pachete de cafea, cutii de bomboane și băuturi festive. În Ajun de Crăciun vei afla și dacă tu ești marele câștigător, care va pleca într-un sejur pentru două persoane, timp de șase zile, în Salzburg, Austria. Bineînțeles, din itinerariul vostru nu va lipsi Casa Mozart și nici celelalte atracții din „Orașul Muzicii”. Premiul constă într-un voucher Travis Tourism în valoare de 2.000 de euro.

Cadoul special al ansamblului Palas pentru cei mici este invitația în „Trupa Moșului”, prin intermediul realității augmentate. Mai exact, din 5 decembrie, cei mici se vor urca pe scena din Atriumul Palas Mall, iar pe un ecran de mari dimensiuni se vor vedea alături de alți „muzicieni”. Copiii vor fi dirijorii unei formații aflate în concert, formată dintr-un urs polar, o vulpe, un pinguin, un ren și trei veverițe. Ei sunt cei care aleg cum cântă amicii lor virtuali, iar la final vor putea descărca de pe palasmall.online o fotografie și melodia interpretată în trupa Moșului. Distracția va fi posibilă până pe 30 decembrie, de luni până vineri, în intervalul orar 12.00 – 20.00, iar sâmbătă și duminică, între orele 11.00 și 20.00.

Vino să umpli tolba Moșului din magazinele Palas Mall și descoperă ce premii fabuloase ți s-au pregătit!

INFO

Palas Mall

Str. Palas 7A, Iasi

Webwww.palasmall.ro

FBfacebook.com/palasiasi

PE ACEEASI TEMA:

Patinoarul de la Palas Mall (TARIFE si PROGRAM)

Inceputul scolii aduce premii cool la Palas

Vânătoarea de cadouri de pe Ștefan

Craciun muzical la Palas, joi se aprind luminitele de sarbatori

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Vintage market la CUIB

O colecţie cât o casă memorială

Concert de colinde susținut de Corul UNAGE Iași

Povești de Crăciun cu magicianul Marian Râlea

Cuvinte cheie: , ,

Scrie un comentariu: