Palas a lansat un catalog fashion cu mamici cool

Opt mămici au răspuns invitaţiei Palas Mall de a fi modele, împreună cu prichindeii lor, pentru un catalog online de modă mai puţin obişnuit. Iniţiativa face parte din campania „Mămici cool la Back to School”.

Și mămicile au emoții la început de an școlar. Pentru ele, Palas Mall a pregătit nu doar o campanie cu premii, dar şi un catalog fashion cu şi pentru mămici, care poate fi accesat la următorul link: www.iuliuscompany.ro/trends.

Opt doamne, alături de copiii lor care se pregătesc de grădiniţă sau de şcoală, au fost modele pentru o zi şi s-au lăsat fotografiate purtând ţinute trendy de la brandurile din Palas Mall.

Natalia împreună cu fiica sa Iuliana Beregoi, artista din Republica Moldova, Cosmina – medic stomatolog, Luciana – proprietar al magazinului Nouvelle By Luciana, Simona – designer vestimentar şi stilist, Gabriela – fotograf, Ramona – agent de poliţie, Daniela – fashion blogger, Gabriela – analist financiar sunt mămicile care s-au distrat la foto shooting împreună cu piticii lor şi care au împărtăşit din gândurile şi emoţiile pe care le au, în fiecare an, la început de septembrie.

Și pentru acest catalog, Alin Gălățescu a fost director artistic, iar styling-ul i-a aparţinut Simonei Semen. Propunerile vestimentare pot fi sursă de inspiraţie pentru ţinutele care vor fi purtate în prima zi de şcoală sau la momentele frumoase petrecute în familie. Sugestiile pot fi găsite la brandurile din Palas Mall, precum: Nissa, Liu Jo, Il Passo, Guess, Montiago, Tezyo, Stefanel, C&A, Intersport, LC Waikiki şi Clockhouse.

INFO

Palas Mall

Str. Palas 7A, Iasi

Web: www.palasmall.ro

FB: facebook.com/palasiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: