Padina Fest, 31 iulie – 4 august

Padina Fest 2013

La Padina Fest vii si te simţi bine la munte. Te aşteapta muzici bune şi activitati cu specific montan – tiroliană, căţărat, tir cu arcul, adventure park, military camp,  concursuri distractive, workshopuri, ridicări la ancoră cu balonul şi competiţii pe toate gusturile: maratoane de mtb si alergare montană, precum şi Padina Challenge, o întrecere de tipul cursă cu obstacole. Festivalul are loc  in perioada 31 iulie – 4 august 2013 pe platoul Padina, Muntii Bucegi.

CONCERTE

 • Miercuri, 31 iulie

Începem distracţia alături de Camera 101, continuăm cu un show incendiar pe ritmuri de meral folk cu An Theos şi încheiem în forţă alături de Lights Out.

 • Joi, 1 august 2013

Joi dansăm până nu mai putem cu GetBeget, Ad Hoc şi Domino.

 • Vineri, 2 august 2013

Dubioza Kolektiv este unul dintre cele mai în vogă şi  explozive live-act-uri balcanice ale momentului, proaspat castigatori ai MTV EMAs 2011, categoria “Best Adria Act”. Soundul lor, o combinaţie reusită de dub, reggae, hard core şi etno bosniac dar şi prestatiile lor live incediare au facut ca Dubioza Kolektiv sa fie una dintre cele mai de succes şi cerute trupe din zonă.

Alternosfera a fost fondată de doi prieteni liceeni în 1998, prima repetiţie având loc la 13 decembrie. Pe parcursul anilor, formaţia şi-a schimbat componenţa, având în prezent doar 2 persoane din formula iniţială, Marcel şi Marin.  În toamna 2008, Alternosfera lansează EP-ul “Flori din groapa Marianelor”.

 • Sâmbătă, 3 august 2013

Mash-up-ul inedit al sunetelor produse de Al Jawala ignoră cu generozitate orice limitări ale genurilor muzicale. Alamuri estice întalnesc o secţie de percuţii tradiţionale, dansul din buric merge pe Rock’n’Roll şi sunetele lor de didgeridoo sună ca o maşinărie de Acid-Trance! Un ascultator al lor din Bucuresti le-a descris muzica ca fiind de “calitate nemţeasca şi spirit balcanic”. Urma şi-a început activitatea în 2003, lansând în acelaşi an albumul “Nomad Rhymes”, un amestec acustic de chitară, flaut şi percuţie. În prezent, Urma prezintă fanilor cel de-al patrulea album, “Lost End Found”. Actualul material discografic a fost inregistrat in studiourile ISV , avandu-l ca inginer de sunet pe Alexandru Redes, absolvent Alchemea College of Audio Engineering. Şuie Paparude revin pentru al patrulea an la Padina Fest! Pe traseu de zi, Calin va cadenţa lin sunete şi armonii electronice în sincron cu ambientul verde alpin al Padinei. Dupa ultimul concert poteca de sunet continua şi în noapte.

 • Duminică, 4 august 2013

Music über alles – concert Urma & Al Jawala: Muzicienii din Urma si Al Jawala vor urca împreună pe scenă pentru o reprezentaţie unică în care vor fi interpretate piese din repertoriul celor doua formaţii. O călătorie muzicală fără frontiere în care muzicieni de nationalităţi diferite îşi vor uni instrumentele pentru un show de exceptie!

BILETE

Anul acesta ducem totul la nivelul următor, de la acces până la trupe, de la sport până la relaxare, de la activităţi până la workshopuri. Lucrăm intens pentru a oferi participanţilor condiţii din ce în ce mai bune în camping şi activităţi cât mai variate. Implicarea voastră este mai mult decât apreciată şi vă mulţumim în avans. Biletele sunt disponibile în reţeaua mzticket.ro si  direct la intrare. Accesul la Padina Fest se va face in baza invitatiei, biletului de o zi sau abonamentului  de festival. Biletele sau abonamentele pot fi achizitionate prin reteaua My Ticket sau la intrarea in festival. Detinatorii biletelor de o zi si abonamentelor vor putea intra si iesi liber din zona festivalului pe baza unei bratari pe care o vor primi la intrarea in spatiul de festival. Bratara trebuie purtata pe toata perioada de valabilitate a festivalului. Bratara nu garanteaza accesarea atelierelor, acestea din urma trebuind accesate prin achitarea taxei aferente. La concertele din 31 iulie si 4 august intrarea este libera!

 • Abonament: Pret: 39 lei
 • Joi (1 august): Pret: 10 lei
 • Vineri (2 august): Pret: 20 lei
 • Sambata (3 august): Pret: 25 lei

CUM AJUNGI

Pe traseu de munte, cu bicicleta, cu telecabina sau împărţind maşina! Pentru masina ai la dispoziţie mai multe locuri de parcare, dar ca să evităm aglomeraţia si sa ne bucurăm de aerul curat de pe platou, ar fi frumos să practicaţi partajarea maşinii şi eventual să o lăsaţi la Piatra Arsă. Pentru biciclete, adu-ţi sistemul de legare şi foloseşte cu încredere suporţii din zona de festival.

Pe traseu de munte Amplasarea festivalului, pe Platoul Padina în Munţii Bucegi, oferă o multitudine de variante marcate de trasee montane şi cele mai frumoase peisaje. Înformează-te bine din timp, pregăteşte-ţi bocancii şi cucereşte muntele. Varianta propusă de noi  şi Noemi de la Povesti Calatoare este: Jepii Mari si Jepii Mici.

Cu bicicleta: Vrei să vii cu bicicleta? Nimic mai simplu.  Atunci poti aborda unul dintre traseele de mountain bike.

 • Sinaia / Targoviste – Moroieni (sat Glod) – Sanatoriu spre hotel Pestra – Padina
 • Sinaia / Targoviste – cabana Cuibul Dorului – Saua Dichiului – Padina
 • Busteni – Babele – Pestera – Padina
 • Sinaia – Cota 2000 – Padina

Cu telecabina: Daca vrei sa vezi zona de la inaltime poti lua telecabina din Busteni. Aşa ai parte şi de o mică pauză la Babele de unde poţi admira valea Prahovei pe o parte şi Padina pe cealaltă. Traseu: Telecabina Busteni – Babele şi apoi telecabina Babele – Peştera si o plimbare pe jos până la Padina (aprox 15 min).

Cu maşina: Nu ai masina cu care sa vii sau mai ai cateva locuri disponibile in autoturism, partajarea masinii este o solutie practica si eco. Este o variantă mai avantajoasă, socializezi şi îţi faci noi prieteni şi nu în ultimul rând, protejezi mediul. 4inmasina.ro îţi oferă combinaţia perfectă: intră pe site-ul lor, alege festivalul la care vrei să mergi, îţi găseşti prieteni de călătorie şi poţi câştiga invitaţii gratuite la eveniment.

 • Sinaia – Moroieni – Sanatoriu spre hotel Pestera – Padina (55km)
 • Targoviste– Moroieni – Sanatoriu spre hotel Pestera – Padina (72km)
 • Sinaia – Cabana Cuibul Dorului – Saua Dichiului – Bolboci – Padina

CAZARE, MASA SI ACTIVITATI

Cazare in camping: Susţinem turismul montan şi credem că nimic nu se compară cu o cafea aromată băută în buza cortului cu picioarele încă în sacul de dormit călduros. Astfel că ţi-am pregătit chiar lângă activităţile festivalului o zonă de campare cu tot ce-ţi trebuie: toalete ecologice, iluminare, loc numa bun pentru a pune cortul şi o atmosferă pe măsură. Camparea este gratuită dar trebuie să îndeplineşti o singură condiţie: să respecţi natura şi să nu laşi gunoaie la plecare, să-ţi respecţi partenerii de camping şi să te bucuri de peisajul minunat din jur.

Pentru masa:  ti-am pregătit un cort cu cele mai alese bucate. De la mic dejun şi până la cină, vei găsi aici o varietate de mâncăruri pe toate gusturile. Focul interzis în camping aşa că uită de grătar! Va recomandăm să nu ţineţi mâncare în cort, pe lângă igienă atrage şi animalele sălbatice.

Scema simplificată de participare la activităţi:

1. Achizitionare bilet intrare (www.myticket.ro) sau direct la faţa locului.

2. Dupa validarea biletului vei obtine bratara de festival care îţi asigură accesul în zona de eveniment, la concerte, workshopuri, cort mâncare, ghişeu jetoane etc.

3. Pentru participarea la diverse activităţi vei avea nevoie de jetoane achizitionate de la casa special amenajată în zona de festival.

4. Activitatile se achită doar cu jetoanele cumparate direct la locul de desfăşurare. Înformaţii puteţi obţine la cortul INFO amplasat chiar la intrare.

5. Semnezi o declaraţie pe propria raspundere

6. Participi!!

INFO

www.padinafest.ro

www.facebook.com/padinafest

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: