Pacala si Tandala la doctor @Ateneul din Iasi

Copiii si nu numai sunt invitati  la spectacolul „Păcală și Tândală la doctor” ce va avea loc sâmbătă, 25 noiembrie 2017, ora 11, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan” a Ateneului din Iași.

Cele mai îndragite și mai haioase personaje românești, Păcală și Tândală, revin la cererea publicului într-un nou spectacol plin de umor, povești populare și voie bună.

Acum, Tândală s-a ales cu o durere de măsea și este nevoit să părăsească satul tradițional și să vină în vizită la prietenul său Păcală, care s-a mutat de ceva vreme în oraș. Ce medic îi va recomanda Păcală? Oare va reuși să se facă bine Tândală? Va rămane și el în oraș sau se va întoarce în satul său?

Vă așteptăm pe toți, cu mic cu mare, să îl ajutați pe Tândală să se însănătoșească! Bineînțeles că nu vor lipsi poveștile cu pilde, dansurile și cântecele vesele.

Regie: Andrei Ciobanu. Distribuție: Ionut Ginju, Andrei Ciobanu. Durata spectacolului: 50 min . Spectacol interactiv, recomandat tuturor categoriilor de vârstă!

BILETE

Biletele au fost puse în vânzare la prețul unic de 8 lei și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30, sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

INFO

Ateneul din Iași

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Web: www.ateneuiasi.ro

FB: www.facebook.com/AteneulDinIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: