Ozzy și Jack Osbourne pornesc la drum într-un nou serial HISTORY®

Ozzy & Jack's World Detour, Episode 01 "Prince Of Darkness" Starring Ozzy Osbourne & Jack Osbourne © History / A+E.

Ozzy & Jack’s World Detour,
Episode 01 “Prince Of Darkness”
Starring Ozzy Osbourne & Jack Osbourne
© History / A+E.

 “În jurul lumii cu Ozzy și Jack” este noul serial cu influențe rock & roll. Călatoria lui Ozzy și a lui Jack Osbourne în diferite regiuni ale lumii, cu scopul de a afla mai multe despre istorie și unul despre celălalt, începe în exclusivitate pe HISTORY®,  pe 11 octombrie, de la ora 21:00.

El este un zeu al muzicii heavy metal, supranumit “Prințul Întunericului”, dar pentru Jack Osbourne este doar tatăl său. Când Jack era mic, Ozzy era mai mereu în turneu cu trupa pe care o conducea, Black Sabbath. Nu aveau timp de excursii cu familia. Dar acum, când în viaţa lui Ozzy există mai mult echilibru şi Jack îşi poate face şi el timp, tatăl şi fiul pornesc la drum pentru călătoria vieții lor.

Ca doi pasionați de istorie auto-proclamați, Ozzy și Jck pleacă în călătorie pentru a vizita câteva dintre locurile cele mai încărcate de istorie, într-o aventură ce conține o doză bună de relaționare tată-fiu. Seria în zece părți se va dovedi edificatoare pentru amândoi, va alimenta pasiunea lor pentru istorie și va fi presărată cu momente amuzante pe tot parcursul acesteia.

Nu vor avea însoțitori de drum, autocare de turneu sau limite impuse, de această dată, ci doar o lista de locuri iconice pe care să le viziteze, precum Muntele Rushmore, Stonehenge, Alamo, Roswell, Jamestown Settlement și Sun Studios.

Ozzy & Jack's World Detour, Episode 09 "Cuba Or Busted" Starring Ozzy Osbourne & Jack Osbourne © History / A+E.

Ozzy & Jack’s World Detour,
Episode 09 “Cuba Or Busted”
Starring Ozzy Osbourne & Jack Osbourne
© History / A+E.

În drumul lor, cei doi vor întâlni o serie de personaje pline de culoare, de la „adevăratul” rege Arthur, care-i unge cavaleri la Glastonbury, până la exploratorul Rattlesnake Randy, care și-a dobândit porecla grație unor evenimente foarte neobișnuite.

Serialul “În jurul lumii cu Ozzy și Jack” are premiera în exclusivitate pe HISTORY marți, 11 octombrie, la ora 21.

 

Televiziunea HISTORY®, în prezent existentă în peste 302 milioane de locuinţe din toată lumea, priveşte istoria dintr-o perspectivă diferită, celebrând oamenii cu iniţiativă care ies din mulţime şi îşi lasă amprenta asupra lumii. Aceşti oameni, prezenţi în vasta diversitate de emisiuni difuzate de HISTORY, sunt nonconformişti care înfruntă riscul, aduc schimbarea, modifică drumurile deja bătătorite şi împing limitele mai departe.

INFO

History Romania

www.historytv.ro

www.facebook.com/HISTORYRomania

www.youtube.com/historyromania

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: