Ovidiu Lipan Tandarica, oaspete la Magia Baloanelor

ovidiu lipan tandarica

Primul festival al baloanelor cu aer cald din regiunea Moldovei ‘Magia Baloanelor’ va avea loc in perioada 6-8 mai 2016 in satul Razboieni,  judetul Iasi si este organizat cu sprijinul Primariei Comunei Ion Neculce si al Aeroclubului Romaniei.

Festivalul ‘Magia Baloanelor’ aduce pentru prima dată în zona  Moldovei un spectacol de culoare al baloanelor cu aer cald și promovează zborul cu balonul, atât în văzduh, cât și ancorat.

Vom avea invitate 9 baloane din Romania, Ungaria si Moldova. Lansarile in masa ale acestora vor avea loc de doua ori pe zi, la 7 am si la 6.30 pm (in functie de vreme).  In plus, se vor organiza dupa –amiaza sesiuni de zbor captiv, incepand cu ora 6.30 pm.

Cu sprijinul Autoritatii Nationale pentru Turism va fi prezent si va zbura cu balonul, Ovidiu Lipan Tandarica, ambasador al turismului romanesc si sustinator al acestei prime editii a festivalului. Autografele bateristului iesean vor fi parte din surprizele pe care organizatorii festivalului le-au pregatit pentru cei prezenti, vineri, 6 mai, incepand cu ora 5 pm.

Festivalul nu reprezintă doar „aer cald”. Spectacolul colorat al baloanelor va fi completat cu un program cu diverse activităţi pentru cei 2000 vizitatori preconizati.

Pentru cei mici se pregatesc distractiile lor preferate: tobogan gonflabil, trambulina, baloane cu heliu, ateliere pentru cei mici (ate colorate si avioane de hartie – stand Impletim povesti colorate; facepainting, pictura – Asociatia Supertineri) si alte surprize.

Pe cei mai mari ii asteapta un giroscop multicolor sa ii aduca cu picioarele pe pamant, o zona sportiva cu doze de sanatate oferita de Decathlon, sageti direct la tinta date de Tir cu Arcul Iasi, plimbari cu parapanta motorizata.

Pentru ca privitul baloanelor iti poate da senzatii de foame si sete, vor fi standuri cu gratare, hamburger, cafea, cozonac traditional secuiesc etc.

Fiind un festival ofertant din punct de vedere al fotografiilor, am lansat impreuna cu Cinema City un concurs de fotografie, pe 4 categorii de varsta, iar amatorii sunt incurajati sa participe.

INFO

www.magiabaloanelor.ro

www.facebook.com/magiabaloanelor

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: