Overlay meet Fabrik : Pagal / Mike T / Puxumos

fabrik-overlay
Excentric și rebel, Pagal a devenit unul din simbolurile clubbing-ului românesc, un artist complet, în adevăratul sens al cuvântului, un personaj iubit și apreciat ori de câte ori se află la pupitru. Succesul înregistrat în postura de DJ și aprecierea de care se bucură din partea unor nume ca Luciano, Laurent Garnier sau Loco Dice, dau că sigur un succes și în meseria de producător.

Prezent la toate evenimentele de anvergură din clubbing-ul românesc și nu numai, Pagal este, fără îndoială, unul dintre cei mai buni și originali artiști pe care scena clubbing-ului autohton îi are.

LINE UP:   Pagal, Mike T, Puxumos

INTRARE

ATENTIE ! NUMĂR LIMITAT DE LOCURI! Bilete in avans = 20 lei. In seara evenimentului, in limita locurilor ramase = 30 lei. Achizitonarea unui bilet in avans se face in urmatoarele moduri: mesaj pe pagina Overlay events; de la magazinul Uman Iasi – Iulius Mall; de la clubul Fabrik in orele de program. Accesul se va face începând cu ora 23.00. Detalii: 0722 801 222 – Overlay Events

Ne rezervăm dreptul de a ne selecta clientela. Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis. Vă rugăm să aveți un act de identitate valabil asupra dumneavoastră pentru a putea fi identificat.

Don’t Drink And Drive! Say no to drugs! – In cadrul evenimenului sunt INTERZISE consumul și vânzarea de stupefiante și/sau plante etnobotanice. Cei care nu respectă această regulă vor suporta consecințele legii (Cf. L339/2005 si L143/2000).

INFO

Fabrik Pub

Str. Păstorului, nr. 6, în laterala Hotelului T23

www.facebook.com/club.fabrik

PE ACEEASI TEMA:

Glow in the Dark @Legend

In love with my Skin

After sun Party @Legend

Petrecere cu Adrian Gradinaru si Bogdan Balta @Tiki Village

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: