Overlay Ibiza and friends @ Answer

overlay-ibiza-afis

In prag de sarbatori, sambata, 20 decembrie 2014, de la ora 22:00, Answer este gazda celui mai mare eveniment muzical al sfarsitului de an. Dupa primele 2 editii din 2013 si 2014 “Overlay Ibiza and friends” care i-au avut invitati in spatele platanelor pe Vera si Dani Casarano editia numarul 3 este una speciala si vine cu un artist pe masura, VALENTINO KANZYANI.

Legenda muzicii techno din Slovenia revine dupa aproape 5 ani in Iasi. Va asteptam sa fiti martorii unei calatorii muzicale unice pe care o pregatim atent cu cel mai bun sunet din oras si o echipa de VJ care va vor asigura o experienta vizuala inedita Visual Playground. Alaturi de Valentino vor fi prezenti muzical Mike T (Overlay/Welt) si Groovesh (Mulen records)

LINE UP

VALENTINO KANZYANI – Slovenia (Cadenza / Jesus loved you / M-Nus)

Artist, DJ, producător şi un maestru desăvârşit al remixurilor, Valentino Kanzyani este indiscutabil regele sloven al muzicii electronice underground fiind invitat sa mixeze în toate colţurile lumii .

Datorită varietăţii în ceea ce priveşte sound-ul şi producţia, Valentino a fost capabil să producă şi să mixeze pentru artişti precum Deep Dish, Jon Carter, Wally Lopez, Ken Ishi, Carl Cox şi alţii. Stilul său inconfundabil i-a adus o mare recunoaştere internationala şi l-a propulsat în fiecare an tot mai sus.

MIKE T (Overlay / Welt)

Mike T – Dj-ul cunoscut ca fiind membru fondator al fenomenului “XS” in Iasi , si-a început activitatea în 1996, urmand ca in 1999 să devina resident într-unul din cele mai renumite cluburi ale anilor 2000 – Bianco E Nero din Cluj Napoca – unde a facut cunostinta cu lumea muzicii electronice internationale. A participat la numeroase evenimente de anvergura – Dj’s Gathering, DelaHoya festival, Street Parade și multe altele.

In 2003 a inceput aventura XS club Iasi, unde pentru 9 ani a scris istorie in cultura underground din aceasta parte a tarii. In ultimii ani Ibiza i-a fost casa, mai exact cluburile de renume de pe insula printre care Ibiza Underground, Sankeys, EsVive, Shardana si Grial unde a fost resident. Mike a revenit in aceasta toamna pe meleagurile iesene unde aduce cu el un pic din cultura si vibe-ul de pe insula.

GROOVESH (Mulen records)

BILETE

Biletele se pot cumpara de la : Club Answer – Iasi – Rapa Galbena, telefon 0757.223.226 si Uman Shop, Iulius Mall, et. 2, tel 0332.457.264. Pret: 30 lei  in perioada 13 – 20 decembrie; 40 lei – in seara evenimentului.

ATENTIE! Ne rezervan dreptul de a ne selecta clientela. Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis! Lista de invitati, invitatiile si intrarile gratuite castigate in urma concursurilor sunt valabile doar intre 22:00 si 01:00. Va rugam sa aveti un act de identitate valabil asupra dumneavoastra pentru a putea fi identificat.

Don’t Drink And Drive! – Te rugam lasa-ti masina acasa daca vei consuma alcool! Say no to drugs! – In cadrul evenimenului sunt INTERZISE consumul si vanzarea de stupefiante si/sau plante etnobotanice. Cei care nu respecta aceasta regula vor suporta consecintele legii (Cf. L339/2005 si L143/2000).

INFO

Club Answer

Râpa Galbenă – Anastasie Fatu, nr. 2A

Telefon: 0757 223 226

www.answerclub.ro

www.facebook.com/pages/Answer

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Bucurie in Palatul Copiilor Iasi

Recrutori din toată Europa la târgul de joburi Careers in White din Iași

Recital de pian Andreas Iliuță

Concert JASSY JAZZ ORCHESTRA la Palatul Culturii

Scrie un comentariu: