Overlay Ibiza and friends @ Answer

overlay-ibiza-afis

In prag de sarbatori, sambata, 20 decembrie 2014, de la ora 22:00, Answer este gazda celui mai mare eveniment muzical al sfarsitului de an. Dupa primele 2 editii din 2013 si 2014 “Overlay Ibiza and friends” care i-au avut invitati in spatele platanelor pe Vera si Dani Casarano editia numarul 3 este una speciala si vine cu un artist pe masura, VALENTINO KANZYANI.

Legenda muzicii techno din Slovenia revine dupa aproape 5 ani in Iasi. Va asteptam sa fiti martorii unei calatorii muzicale unice pe care o pregatim atent cu cel mai bun sunet din oras si o echipa de VJ care va vor asigura o experienta vizuala inedita Visual Playground. Alaturi de Valentino vor fi prezenti muzical Mike T (Overlay/Welt) si Groovesh (Mulen records)

LINE UP

VALENTINO KANZYANI – Slovenia (Cadenza / Jesus loved you / M-Nus)

Artist, DJ, producător şi un maestru desăvârşit al remixurilor, Valentino Kanzyani este indiscutabil regele sloven al muzicii electronice underground fiind invitat sa mixeze în toate colţurile lumii .

Datorită varietăţii în ceea ce priveşte sound-ul şi producţia, Valentino a fost capabil să producă şi să mixeze pentru artişti precum Deep Dish, Jon Carter, Wally Lopez, Ken Ishi, Carl Cox şi alţii. Stilul său inconfundabil i-a adus o mare recunoaştere internationala şi l-a propulsat în fiecare an tot mai sus.

MIKE T (Overlay / Welt)

Mike T – Dj-ul cunoscut ca fiind membru fondator al fenomenului “XS” in Iasi , si-a început activitatea în 1996, urmand ca in 1999 să devina resident într-unul din cele mai renumite cluburi ale anilor 2000 – Bianco E Nero din Cluj Napoca – unde a facut cunostinta cu lumea muzicii electronice internationale. A participat la numeroase evenimente de anvergura – Dj’s Gathering, DelaHoya festival, Street Parade și multe altele.

In 2003 a inceput aventura XS club Iasi, unde pentru 9 ani a scris istorie in cultura underground din aceasta parte a tarii. In ultimii ani Ibiza i-a fost casa, mai exact cluburile de renume de pe insula printre care Ibiza Underground, Sankeys, EsVive, Shardana si Grial unde a fost resident. Mike a revenit in aceasta toamna pe meleagurile iesene unde aduce cu el un pic din cultura si vibe-ul de pe insula.

GROOVESH (Mulen records)

BILETE

Biletele se pot cumpara de la : Club Answer – Iasi – Rapa Galbena, telefon 0757.223.226 si Uman Shop, Iulius Mall, et. 2, tel 0332.457.264. Pret: 30 lei  in perioada 13 – 20 decembrie; 40 lei – in seara evenimentului.

ATENTIE! Ne rezervan dreptul de a ne selecta clientela. Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis! Lista de invitati, invitatiile si intrarile gratuite castigate in urma concursurilor sunt valabile doar intre 22:00 si 01:00. Va rugam sa aveti un act de identitate valabil asupra dumneavoastra pentru a putea fi identificat.

Don’t Drink And Drive! – Te rugam lasa-ti masina acasa daca vei consuma alcool! Say no to drugs! – In cadrul evenimenului sunt INTERZISE consumul si vanzarea de stupefiante si/sau plante etnobotanice. Cei care nu respecta aceasta regula vor suporta consecintele legii (Cf. L339/2005 si L143/2000).

INFO

Club Answer

Râpa Galbenă – Anastasie Fatu, nr. 2A

Telefon: 0757 223 226

www.answerclub.ro

www.facebook.com/pages/Answer

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: