Overdose Trip | Ateneul National din Iasi

Un text cu o tema dură, și o supratemă actuală au dat naștere unui spectacol amplu și cu un mesaj direct. Transpunerea și adaptarea scenică a textului lui Igor Bauersima ridică niște semne de alarmă asupra realitații de zi cu zi, realitate care de altfel se află peste tot în jurul nostru și este în plină creștere, din nefericire.

  • marti, 28 ianuarie 2020, ora 19.00, sala mare de spectacole Radu Beligan

Doi tineri, Julie (Alexandra Azoiței) și August (Andrei-Paraschiv Simion), hotărăsc să se sinucidă, dar nu oricum… ci împreună. Dar oare ce se întâmplă când acest gând negru se transformă și devine un trip nasol? Oare cei doi își vor duce la capăt dorința? Vă invităm să aflați răspunsul la toate aceste întrebari, și nu numai, marți 28 ianuarie 2020, la ora 19.00 în Sala Mare de Spectacole “Radu Beligan” a Ateneului Național din Iași. Nerecomandat persoanelor sub 16 ani și persoanelor epileptice.

Overdose Trip adaptare dupa “norway.Today” de Igor Bauersima Cu: Alexandra Azoiței Andrei-Paraschiv Simion. Regia: Florin Simion. Coregrafia: Alice-Ioana Șfaițer. Light design: Cristian Gabriel Bortoș. Sound Design: Daniel Vasile Baltariu. Prof. Coordonator Conf. Univ. Dr. Octavian Jighirgiu

BILETE

Biletele au fost puse în vânzare la prețul unic de 20 lei și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului, de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

INFO

Ateneul Național din Iasi 

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Web: www.ateneuiasi.ro

FB: www.facebook.com/AteneulNationalIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Live Music Experience | Arcu House of Beer

Wonders of Women | Little Texas

Dragobete Art. Ro 2021

Atelierul Artistului | Palas Iasi

Scrie un comentariu: