Over & Over la ArtHouse Central

Over & Over: Hot Casandra // Never Over // Marika – sambata, 1 februarie 22:00, ArtHouse Central [Moldova Mall, etaj 6]. Fee: 15 ron.

Conceptul de petreceri de muzica electronica Over & Over călătoreste la Iasi cu un line-up interesant de 3 oameni. Paul (Hot Casandra) si Matei (Never Over) se cunosc foarte bine, fiind fosti colegi în trupele Go to Berlin si Trouble Is. Dincolo de asta, în formula dj set au făcut împreună multe seri reusite de back to back. Marika vine cu un întreg arsenal adunat în 20 de ani de implicare în scena de muzica electronica din Romania.

Never Over este Matei-Radu Teposu, în prezent realizatorul emisiunii Over & Over de pe Dance FM. In anii trecuti Matei a făcut parte din trupele Go to Berlin, Trouble Is si, mai recent, Yoon, cu care colaborează si în prezent. Un DJ set Never Over cuprinde mult din muzica electronica ce l-a inspirat pe Matei in productia albumului sau de debut, ce urmează a fi lansat curând.

http://www.mixcloud.com/neveroverofficial/; https://soundcloud.com/neverover

Hot Casandra este proiectul înfiintat în 2010 de către Paul Ballo. Pe Paul îl mai stiti din The Amsterdams, KUMM, Go to Berlin sau Trouble Is. Ulterior, Paul si-a unit inspiratia cu Elena Vasilache (ex. Candy) si au lansat recent un EP la casa de discuri Substream Records (Suedia). In formula DJ set, în ultimul an Paul a fost pe afisul mai multor cluburi din Londra, precum Ministry of Sound, Pacha, EGG, Lightbox si altele.

http://hotcasandra.com/; https://soundcloud.com/hot-casandra

Florin Marica (DJ Marika) este unul din personajele care s-a implicat în scena de muzica electronica din Romania încă din stadiul incipient al acesteia. Mai târziu Florin a devenit fondatorul si promotorul emisiunii Selectro, un nume de referintă care înglobează multi ani de muzica buna si petreceri reusite. In ultimii 10 ani, Florin s-a aflat la pupitru în majoritatea cluburilor de profil din tară iar din 2005 a început sa producă sub acelasi nume.

https://soundcloud.com/dj-marika

INFO

ArtHouse Central Iasi

Moldova Mall, et. 6

Rezervari: 0745505197

www.arthousecentral.ro

www.facebook.com/ArtHouseCentralIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: