Oua incondeiate la Prisacani – tura de cicloturism

Ai auzit de chisită, dimirlie sau lăicer? Ti-ai dori sa vezi care este secretul incondeierii oualelor, atat de apreciate in zona Moldovei. Atunci tura aceasta de ciclism este pentru tine. Pentru ca este mai mult decat o plimbare pe biciclete, este o tura de aventura si o experienta de viata.

Iti promitem ca din amabilitatea gazdelor noastre de la Prisacani vei putea participa la un atelier de inchistrire a oualelor si vei putea merge acasa cu trofeul care va bucura intreaga familie la masa de Pasti. De asemenea, vom vizita micul muzeu de obiecte satesti, unde fiecare exponat are o poveste.

Asadar, lansam oficial proiectul ”Cicloturismul ca solutie” printr-o tura de ciclism care va avea loc spre Prisacani, unde vom putea afla despre obiceiurile de Pasti moldovenesti, vom incondeia oua si vom afla franturi din istorie si traditii satesti.

Tura va avea loc duminica, 13 aprilie 2014 si este important sa ajungem la Prisacani dupa slujba de Florii. Astfel plecarea din Iasi pe biciclete este programata la ora 10.30, din parcarea Carrefour Felicia, spre Tomesti. Sunt aproximativ 34 de kilometri pe sosea de parcurs.

Pentru cine nu se incumeta sa vina pe biciclete, ne putem vedea direct la Prisacani, ca punct de intalnire Primaria comunei, la ora 13.00. In functie de partenerii nostri din comuna, orele se mai pot modifica. Ce este important – traseu cu bicicleta pe sosea, pana in comuna Prisacani, participare atelier de incondeiat oua, obiecte de poveste, drum inapoi spre Iasi, intr-o zi minunata speram noi in Duminica Floriilor.

PARTICIPARE

Pentru participare, va rugam sa completati formularul din acest link http://bit.ly/1g6Tn4n – este important pentru gazdele noastre sa stie cati oaspeti vor avea! De asemenea, puteti confirma participarea la numarul de telefon: 074220061, la care va raspunde Ioana.

Speram sa ne ajute vremea pentru o duminica minunata de Florii care speram noi ca va bucura deopotriva ochiul si sufletul.

INFO

www.probikeaddiction.ro/

www.facebook.com/Probikeaddiction

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: