OST FEST 2012 la Bucuresti, 15-17 iunie

Daca in urma cu cateva luni anuntam Festivalul OST Fest editia 2012 la Zone Arena, iata ca dupa o promotie de 3 zile si patru trupe legendare anuntate, numarul mare de bilete si abonamente vandute au convins organizatorii sa schimbe structura si locatia festivalului. Noua locatie ce va gazdui Festivalul OST Fest este Romexpo Bucuresti!

Toate biletele si abonamentele achizitionate inainte de schimbarea locatiei de desfasurare a festivalului raman valabile!

OSTOdata cu schimbarea locatiei de desfasurare se schimba si intreg programul festivalului: startul distractiei se va da vineri, 15 iunie ora 14.00, iar pana luni, 18 iunie ora 04.00, cei ce vor sa isi testeze rezistenta la distractie vor avea 62 ore neintrerupte de competitie.

Pentru cei mai putin rezistenti, care vor dori sa doarma cateva ore, organizatorii vor pune la dispozitie un spatiu special amenajat  pentru camping!

Suprizele nu se vor opri aici; pe langa trupele deja anuntate: MOTÖRHEAD, MÖTLEY CRÜE, MEGADETH, DIMMU BORGIR, MANOWAR, EUROPE, OVERKILL, LAKE OF TEARS, W.A.S.P, in micile pauze necesare schimbarii instrumentelor pe scenele amenajate, multe alte activitati nonconformiste vor mentine distractia la maxim!

Prima trupa confirmata la editia din acest an este Dimmu Borgir, norvegienii urmind sa urce pe scena in prima zi de festival, 15 iunie 2012. Originara din Oslo, Norvegia, Dimmu Borgir este o trupa de black metal simfonic infiintata in 1993 si care de-a lungul timpului a scos materiale discografice de exceptie precum “Stormblast“, “Enthrone Darkness Triumphant” sau “Death Cult Armageddon“.

Alaturi de Dimmu Borgir pe scena Zone Arena vor urca tot in 15 iunie si rockerii de la Mötley Crüe aflati pentru prima data in Romania. Formata in anul 1980, trupa Mötley Crüe a devenit una dintre cele mai cunoscute si iubite trupe de glam rock din anii ’80 datorita unor albume precum “Shout at the Devil” (1983), “Theatre of Pain” (1985) sau “Girls, Girls, Girls” (1987).  Vezi si: Mötley Crüe in Romania, la OST 2012.

Overkill va urca pe scena OST Fest tot pe 15 iunie 2012, alaturi de Dimmu Borgir si Motley Crue. In luna martie 2012, Overkill va lansa cel de-al 16-lea album din discografia lor, “The electric age“. De altfel, concertul de la Bucuresti va face parte din turneul de promovare al acestui nou album.

In cea doua zi de OST FEST 2012, pe scena festivalului vor urca suedezii de la Europe. Una dintre cele mai mari nume ale rockului anilor ’80 revine in tara noastra dupa concertul sustinut la editia din 2010 a festivalului Peninsula de la Tirgu Mures. Legendara trupa a vindut peste 20 de milioane de albume de-a lungul timpului si a avut piese ca ”The Final Countdown” sau “Carrie”. Lor li se alatura Manowar, care va concerta pe scena OST Fest 2012 pe 16 iunie.  Joey DeMaio, basistul trupei a anuntat ca in cadrul concertului de la Bucureşti  trupa Manowar va lansa in premiera mondiala cel mai recent material discografic. Initial, chitaristul Karl Logan anuntase pe Facebook pe 9 martie 2012, ca lansarea noului album va avea loc pe 21 iunie 2012, in Italia la festivalul Gods Of Metal.

http://www.youtube.com/watch?v=bx1Acq3i07g

Lake of Tears revine in Bucuresti pentru a patra oara. Membrii trupei din Suedia au tinut sa transmita cu aceasta ocazie si un mesaj fanilor din Romania: “Este pentru a patra oara cand Lake of Tears va concerta in Bucuresti, capitala Romaniei. Pentru noi Bucurestiul este unul din orasele unde ne simtim acasa si de unde avem amintiri exceptionale. Este o onoare pentru noi sa revenim la Bucuresti si sa concertam pe aceeasi scena cu Mӧtorhead si W.A.S.P.!

Cea de-a treia trupa confirmata pentru OTS Fest 2012 este Motorhead, englezii urmind sa urce pe scena in 17 iunie 2012. Lemmz Kilmister a pus bazele trupei in 1975, aceasta devenind rapid o legenda prin numarul mare de albume vindute.

W.A.S.P revine la Bucuresti pentru a treia oara. Printre cele mai cunoscute piese ale trupei se regasesc “Wild Child“, “Hold on to my heart“, “I wanna be somebody” sau “The Idol“. Concertul de la Bucuresti va face parte din turneul lor aniversar, “30 Years of Thunder“.

PROGRAM OST FEST 2012

Vineri, 15 iunie 2012

 • Motley Crue
 • Dimmu Borgir
 • Overkill

Simbata, 16 iunie 2012

 • Manowar
 • Europe
 • Holyhell
 • Trooper

Duminica, 17 iunie 2012

 • Motorhead
 • Megadeth
 • Lake of Tears
 • W.A.S.P.

Abonamente si Bilete la OST Fest 2012

Pretul ABONAMENTELOR valabile pentru toate cele 3 zile  de festival sunt urmatoarele:
800 lei – Tribuna VIP (include catering)
525 lei – Fire Circle
400 lei – Tribuna
200 lei – Golden Circle
150 lei – Gazon

Preturile BILETELOR pentru fiecare din cele 3 zile de festival sunt urmatoarele:
500 lei – Tribuna VIP (include catering)
350 lei – Fire Circle
265 lei – Tribuna
120 lei – Golden Circle
90 lei – Gazonn

Biletele si abonamentele pot fi cumparate din urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de linga McDonald’s), Librariile Adevarul, Chioscurile Adevarul, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor sau Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe www.biletoo.ro sau www.blt.ro.

Detalii: OST FEST 2012

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: