Oscar 2012 – defilarea starurilor pe covorul rosu (FOTO)

Brad Pitt si Angelina Jolie - Oscar 2012

Brad Pitt si Angelina Jolie pe covorul rosu de la Editia a 84-a a Premiilor Academiei Americane de Film. Actrita a purtat o creatie Atelier Versace.

Toti pasionatii de film au stat luni dimineata cu ochii in televizoare pentru a vedea daca favoritii lor au cistigat sau nu Oscarul.   Dar, ca de obicei, interesul starnit de defilarea starurilor pe covorul rosu, a fost la fel de mare.

Cele mai apreciate tinute de pe covorul rosu de la Los Angeles au fost rochiile alese de Angelina Jolie si Michelle Williams. Una dintre cele mai inspirate aparitii pe covorul rosu, Michelle Williams a impresionat intr-o rochie corai, de care si Marilyn Monroe ar fi fost mandra. Tinuta plina de volane de la talie in jos a fost accesorizata cu o poseta roz.

Tot pe negru a mizat si Angelina Jolie, parca nascuta pentru aparitiile glamour de pe covorul rosu. Vedeta a purtat o rochie larga din catifea, despicata pe coapsa, pe care a accesorizat-o cu o brosa prinsa… la spate. Si a venit insotita de parintii lui Brad Pitt, emotionati de agitatia din jurul lor.

Jessica Chastain, extrem de laudata pentru cele sase roluri din ultimul an, ar merita aplauze si pentru stilul impecabil. Frumoasa blonda a ales o somptuoasa rochie neagra semnata Alexander McQueen, cu motive aurii, brodate.

O aparitie interesanta a fost si Gwyneth Paltrow, in rochie alba, lunga, cu o capa prinsa la spate, in timp ce Cameron Diaz a optat pentru o tinuta pastel, colectia Gucci Premiere.

De o eleganta absoluta a fost Milla Jovovich, intr-o rochie argintie cu o singura bretea, creata de Elie Saab. Albul a fost culoarea preferata si de Shailene Woodley, care a aparut in Valentino Couture.

Milla Jovovich - Oscar 2012

Milla Jovovich, stralucitoare intr-o rochie Elie Saab.

Berenice Bejo in schimb a purtat o rochie verde pal cu maneci lungi transparente, si cu un decolteu adanc, tot Elie Saab. Verde si pentru Viola Davis, intr-o tinuta cu pietre stralucitoare si decorata cu voal plisat. Extrem de senzuala intr-o tinuta aurie cu spatele gol, Jennifer Lopez a demonstrat ca timpul parca a stat pe loc pentru ea.

Auriu, dar intr-un ton mai inchis, a purtat si Meryl Streep. Dar si Stacy Keibler, partenera lui George Clooney. Criticii au glumit ca actorul a fost prevazator si si-a adus de-acasa propria… statueta, intr-o rochie drapata, cu un trandafir decorativ supradimensionat in talie.

George Clooney si partenera sa, Stacy Keibler

George Clooney si partenera sa, Stacy Keibler intr-o rochie Marchesa

Eleganta intr-o rochie albastra cu corset si extrem de larga in partea de jos, Penelope Cruz a fost toata numai un zambet pe covorul rosu. O alegere inspirata a facut si Natalie Portman, cu rochia ei  rosie cu buline negre, colectia Dior Hauture Couture (1954) . Tot rosu a imbracat si Emma Stone – o rochie simpla, cu o imensa funda prinsa in jurul gatului, semnata Giambattista Valli.

GALERIE FOTO

Sursa: stirileprotv.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: ,

Scrie un comentariu: