Orientare în carieră, un training pe care nu trebuie să-l ratezi/ IAȘI

Orientare în carieră, un training pe care nu trebuie să-l ratezi/ Afis IasiAsociaţia Tehnică de Formare Profesională “TEACHING” organizează, în cadrul Festivalului Festudis din acest an, trainingul Orientare în carieră. Acesta se va desfăşura în data de 16.05.2013, ora 16.00, iar înscrierea este gratuită.

Situaţia economică în care ne aflăm oferă puţine oportunităţi de carieră pentru tinerii ieşiţi de pe băncile facultăţii. Pentru puţinele locuri de muncă ce sunt scoase la consurs se luptă sute sau chiar mii de candidaţi. Pentru a fi selectat, un candidat nu trebuie doar să fie foarte bine pregătit şi să deţină abilităţile cerute de firmă ci trebuie să ştie să le pună în evidenţă printr-un curriculum vitae profesionist, o scrisoare de intenţie bine scrisă, un aspect impecabil şi o atitudine pozitivă pe parcursul interviului de angajare.

Cei care participă la trainingul Orientare în carieră vor şti cum să facă toate acestea. Sesiunea de training este susţinută de către un lector cu o vastă experienţă în recrutarea de personal iar cursul este organizat de aşa manieră încât informaţiile să poată fi uşor de reţinut şi de aplicat.

INSCRIERI

Persoanele interesate pot completa formularul de înscriere accesând site-ul asociaţiei www.teach-ing.ro până la data de 13.05.2013. Locul de desfăşurare al training-ului va fi comunicat doar persoanelor selectate.

Asociaţia Tehnică de Formare Profesională “TEACH lNG” este o organizaţie non-guvernamentală care susţine şi contribuie la pregătirea profesională a inginerilor prin dezvoltarea cunoştinţelor teoretice şi a abilităţilor practice ale acestora.

 

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: