Aplicația „Orașul Meu” are acum o secțiune de plăți

Aplicația „Orașul Meu” are acum o secțiune de plăți/ Gadget my love(Lucian ROTARU)

Săptămâna trecută aplicația mobilă „Orașul meu” a adăugat secțiunea „util.in.oras” cu ajutorul căruia utilizatorii pot efectua diferite plăți direct din meniul softului.

Cu această nouă funcție este posibilă comanda și plata prin SMS a călătoriilor cu mijloacele de transport în comun, a taxiului, a parcării sau a rovinietei electronice. În acest moment, aplicația este activă în orașele Alba Iulia, Arad, Baia Mare, Bistrița, Brașov, București, Iași, Oradea, Poiana Brașov, Satu Mare, Târgu-Mureș, Timișoara și Turda, iar numărul acestora este în creștere.

Aplicația „Orașul Meu” are acum o secțiune de plăți/ foto util in orasÎn Iași se pot achiziționa bilete cu o călătorie, abonamente pentru o ora jumătate sau pentru o zi pentru orice mijloc de transport în comun disponibil, fiind necesar doar numărul traseului. Funcția pentru plata parcării nu poate fi folosită în Iași, probabil din lipsa parcărilor de acest fel, iar comanda de taxi se efectuează cu ajutorul aplicației „Clever Taxi”, realizată în parteneriat cu Orange.

Conceput ca un ghid mobil, „Orașul meu” oferă informații despre locuri și evenimente urbane din întreaga țară care pot fi adăugate gratuit de către orice utilizator. Acest lucru nu este neapărat un avantaj pentru oamenii în căutare de diverse activități în orașul natal, având în vedere că în acest moment pentru orașul Iași sunt afișate doar 5 evenimente.

În schimb, toate informațiile prezentate în această aplicație sunt afișate pe o hartă pentru a fi mai ușor de localizat, iar  cu ajutorul funcției „in.jurul.meu” se pot căuta localuri si evenimente în funcție de poziția pe hartă a utilizatorului. Creatorii aplicației au declarată că este în lucru și o variantă în limba engleză pentru turiștii din România. În prezent aplicația oferă informaţii despre peste 32.000 de locuri şi peste 1500 de evenimente din București, orașele mari ale țării, de pe Valea Prahovei și litoral, fiind astfel un bun ghid pentru ieșenii care își plănuiesc vacanța de vară.

Aplicația „Orașul meu” este disponibilă online la adresa www.orasulm.eu și poate fi instalată gratuit pe telefoane cu sistemul de operare iOS şi Android.

DESCARCĂ

Ai încercat această aplicații? Ne găsești și pe www.facebook.com/GadgetMyLove pentru discuții și articole din domeniu.

Sursă: www.ziaruldeiasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: