Orăşelul Yaba Daba Du s-a deschis la Centrul Comercial Felicia

Felicia-flyer-Yaba-Daba-ver

În perioada 9 iulie – 23 august, Orășeul Yaba Daba Du își deschide porțile în parcarea Centrului Comercial Felicia pentru a fi destinația de joacă preferată a celor mici!

Orășelul Yaba Daba Du este incursiunea spre un orășel de piatră colorat, în care distracția este la ea acasă. Atracțiile principale ale orășelului sunt pista cu karturi, groapa de nisip, coșul la care copii pot juca basket, pista de popice și îndrăgitele personaje ale Familiei Flinstone.

Intrarea în orășel este GRATUITĂ!

Copiii vor putea parcurge zilnic treseul cu karturi, se vor putea juca în groapa de nisip, vor putea arunca la coș, se vor juca Şotron și se vor bucura de decorațiunile Orășelului de piatră . Nici părinții nu sut neglijați, fiind amenajate locuri la umbră special pentru ei pentru a-și putea supraveghea atent micuții.

De luni până vineri, începând cu ora 18.00 vor fi curse de maşini şi concursuri cu premii, iar în fiecare week-end copiii se vor distra alături de mascote și se vor bucura de facepainting și modelaj de baloane.

Orăşelul Yaba Daba Du va fi deschis de luni până sâmbătă în intervalul ora 9.00-21.00, iar duminica de la 9.00 la 20.00! Iată programul Orăşelului Yaba Daba Du:

Concursuri zilnice

  • De luni până vineri, pe toată perioada Orășelului, în intervalul orar 18.00 – 19.00, un concurs cu întrecere de karturi va fi organizat pentru cei mici. Primele 10 persoane care obțin cele mai bune scoruri și se situează în fruntea clasamentului primesc cadou o minge, în timp ce următorii 20 de concurenți primesc cadou ceva dulce.

Petrecere distractivă alături de Familia Flinstone

  • Primul weekend de Orășel (11 – 12 iulie) va debuta cu o petrecere în care cei mici sunt invitați să cunoască îndrăgitele personaje din Familia Flinstone. Fred, Wilma, Barney și Betty vor fi alături de cei mici pentru a trece prin 3 probe distractive în urma cărora toți paticipanții vor primi diplome de participare și surprize dulci. Petrecerea va avea loc și în ultimul weekend de Orășel, respectiv pe 22-23 august!

INFO

Centrul Comercial Felicia Iaşi

Baza 3, Str. Bucium, nr. 36, Iaşi

Telefon: +(40) 232 239 600, +(40) 232 239 608

Fax: +(40) 232 239 601

Email: contact@felicia-iasi.ro

Web: felicia-iasi.ro

FB: www.facebook.com/felicia.iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: