S-a deschis oraselul ”O inima de Broscuta”!

Deschiderea Oraselului „O inima de Broscuta” a fost de neuitat! Parcul Expozitiei s-a umplut de efervescenta, energie, un du-te-vino plin de veselie si curiozitate. Ce mai!, Oraselul a fost „cucerit” de sute de vizitatori, care de care mai nerabdatori sa afle povestea personajelor Inimii de Broscuta!

Vremea a tinut cu noi si, sub un soare stralucitor, copiii, insotiti de familii, au luat parte la spectacolul de teatru in care au jucat vedetele seriei O inima de Broscuta si s-au lasat antrenati de recitalul special sustinut de Andrei Cerbu, Stefan Atirgovitoae, Alexia Stratan si Vlad Iftode. I-am avut musafiri pe Cercetasii din Iasi si ne-au fost alaturi partenerii si prietenii proiectului nostru.

O sumedenie de castigatori la tombola cu premii au plecat acasa cu volumele din Colectia O inima de Broscuta, cu tricouri haioase cu personajele cele mai celebre, insigne, puzzle-uri si fotografii realizate impreuna cu vedetele Oraselului, fie ca vorbim de mascotele din spectacolul de teatru sau de papusile-gigant care reprezinta personajele centrale ale povestii: Puricelul cel Viteaz (care afla ca viata nu-i nici pe departe o gluma proasta si ca adevarata bogatie inseamna sa ai prieteni buni si devotati), Viermisorul de Matase (care ne aduce aminte ca inocenta, frumusetea inimii si mintea nepatata sunt atuurile cele mai de pret ale copilariei) si Mama-Picatura (de la care invatam ca nimic nu poate sta in calea unei inimi care iubeste neinfricat). Fotografiile de la eveniment le puteti gasi la: www.facebook.com/media

A fost un adevarat festival al bucuriei. Iar aventura continua, pentru ca in fiecare zi, pana pe 31 august, de la 11.00 la 20.00, adresa distractiei de vacanta este: Oraselul „O inima de Broscuta”, Parcul Expozitiei din Copou. In plus, v-am pregatit surprize dupa surprize si fiecare duminica va fi plina de evenimente speciale! Va asteptam!

INFO

Oraselul ”O inima de Broscuta”

Parcul Expozitiei, Copou

www.facebook.com/InimaDeBroscuta

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: