Oraselul Acvatic face valuri de distractie la Felicia

Care e principala grijă a părinților pe perioada verii și a weekendurilor? Evident, ce activități facem cu cei mici! Cât sunt la școală sau la grădiniță, răsuflăm ușurați. Bine, aproape ușurați. Dar când vine vara și mai ales weekendurile, căutăm prin oraș tot felul de activități, care mai de care mai creative, mai distractive și mai plăcute pentru copii. Nu pentru că nu am vrea să facem activități de joacă cu ei acasă. Din contră, facem și acasă din plin. Însă ne dorim ca ei să descopere cât mai multe experiențe din lumea asta, să încerce cât mai multe lucruri și să socializeze cu cât mai mulți copii. Să îi vedem făcând lucruri care le plac, cu zâmbetul pe buze!

Cei de la Centrul Comercial Felicia au înțeles, ca de fiecare dată, nevoia asta imensă, care e atât a părinților, cât și a copiilor. Așa că, începând cu 15 iulie, timp de șapte săptămâni, mai exact până pe 27 august, copiii se vor bucura în fiecare zi, de la 09:00 la 20:00, de experiențele pline de aventură din Orășelul Acvatic, iar în weekenduri distracția va face valuri cu activități speciale!

Orășelul Acvatic este un loc de joacă în aer liber pentru copii, creat în jurul conceptului de lume acvatică, care are toate elementele necesare distracției celor mici, în culori și mărimi impresionante. Adică toate acele elemente menite să stârnească curiozitatea tuturor copiilor: de la pești pești, căluți de mare, recif de corali și submarin, până la Corabia Comorilor. Rebeca e mare fan a tot ce înseamnă pirați și Insula Comorilor, așa că deja o văd strigând pe acolo „După mine, matelosi!”.

Ce mai e de interes la Orășelul Acvatic?

Cursele cu karturi în formă de bărcuțe; Toboganul gonflabil; Activitățile pentru prichindei: masă cu nisip, biciclete colorate, submarin, joc cu tuburi de apă și bărcuță cu nisip; Spațiul special amenajat pentru părinți.

De luni până vineri, între 18:00 și 19:00, copiii pot participa la concursurile de karturi, unde vor câștiga premii garantate, iar cei ce câștigă locul 1 de 6 ori la concursurile zilnice primesc extra-premii. Nu uitați să vă luați permisul de barcă de la intrarea în orășel, ca să puteți participa la concurs!

Începând cu 22 iulie și până pe 20 august, în fiecare sâmbătă vor fi sesiuni de pictură pe față, iar în fiecare duminică concursuri de Speed Stacks, toate în compania simpaticilor Donald Duck Marinarul și Sirena Mării Albastre.

Să vă mai spun că intrarea în Orășelul Acvatic este liberă și că fiecare părinte primește la intrare un talon pentru tombola cu premii? Vă spun! Și chiar vă aștept pe acolo, pentru că mergem și noi, iar Corabia Comorilor are nevoie de cât mai mulți mateloți curajoși!

Dacă vreți mai multe informații, găsiți pe site-ul Centrului Comercial Felicia Iași sau pe pagina lor de Facebook!

INFO

Centrul Comercial Felicia Iaşi

Baza 3, Str. Bucium, nr. 36, Iaşi

Telefon: +(40) 232 239 600, +(40) 232 239 608

Fax: +(40) 232 239 601

Email: contact@felicia-iasi.ro

Web: felicia-iasi.ro

FB: www.facebook.com/felicia.iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: