Orange Summer Party – 28 iulie, Mamaia, ora 19.00

Jessie J va cinta in premiera in Romania, in cadrul celei de-a saptea editii Orange Summer Party.  Evenimentul care a adunat pana acum mai mult de 150.000 de spectatori va avea loc sambata, 28 iulie, pe plaja H2O din Mamaia, de la ora 19.00. Asa cum au fost obisnuiti spectatorii pana acum, intrarea la concert va fi libera.

orange-summer-partyJessie J a lansat primul sau single “Do It Like A Dude” la sfarsitul anului 2010, melodie cu care a reusit sa ajunga pe locul II in Marea Britanie. Pe 7 ianuarie 2011, Jessie J castiga Sound of 2011 (BBC), iar o luna mai tarziu primeste Critic’s Choice, in cadrul galei BRIT Awards 2011.

“Price Tag”, cel de-al doilea single al cantaretei, intra in topuri pe primul loc in Marea Britanie, Irlanda si Noua Zeelanda, in timp ce in alte 19 tari se pozitioneaza in top zece. Melodia a ramas in pozitie de lider pentru doua saptamani consecutive in Marea Britanie.

Albumul ei de debut numit “Who You Are” a fost lansat pe 25 februarie 2011, iar piesa Domino, de pe acelasi album, a ocupat timp de doua saptamani locul I in Anglia. In plus, anul acesta Jessie J a reusit performanta sa devina prima solista din Marea Britanie care a avut 6 melodii de pe acelasi album listate in Top 10.

In deschiderea evenimentului va canta artistul britanic Example, care a lansat pana acum doua albume. Cel mai recent disc se numeste “Playing In The Shadows” si contine hit-urile Change The Way You Kissed Me, Skies Don’t Lie si Stay Awake. Albumul a debutat direct pe locul I in topurile din Marea Britanie, iar Change The Way You Kissed Me si Stay Awake au ajuns si ele pe locul I in topul single-urilor.

Din anul 2007, la Orange Summer Party au cantat Sophie Ellis-Bextor, Akon, Sugababes, Duffy si I Am Kloot, MIKA si Cut Copy, iar in ultima editie Jamiroquai.

INFO

bestmusic.ro/orange-summer-party/

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: