Orange organizeaza ateliere digitale – #parintilascoala – gratuit pentru publicul larg

parintilascoala

Programul #parintilascoala lansat în februarie 2015 continuă în luna aceasta organizarea atelierelor de educație digitală pentru părinți, pentru a-i aduce pe aceștia mai aproape de noile tehnologii. Atelierele #parintilascoala sunt gratuite, în limita celor 10 locuri disponibile per Orange shop şi se desfășoară în mai multe orașe din țară: București, Constanța, Cluj, Iași și Timișoara. Indiferent dacă sunt sau nu clienţi Orange, participanţii vor afla cum să folosească smartphone-ul în viaţa de zi cu zi.

În cadrul atelierelor din Orange shop cei înscrişi vor învăța cum să folosească serviciile de internet pe smartphone și să urmărească atent costurile acestora, care sunt cele mai interesante aplicații pentru nevoile de zi cu zi și hobby-urile fiecăruia sau cum se poate folosi telefonul pentru a fi cât mai aproape de cei dragi prin sunet, fotografii și video-uri.

INSCRIERE SI PROGRAM

Înscrierile se pot face pe www.orange.ro/parintilascoala, în Orange shop sau consultând unul dintre reprezentanții de vânzări din magazin. Programul cursurilor #parintilascoala din luna iunie este următorul:

  • Constanţa – 9 iunie, 18:00 – 19:30, în Orange shop din şos. Ştefan cel Mare, nr. 35-37
  • Iaşi – 12 iunie, 18:00 – 19:30, în Orange shop din str. Anastasie Panu, nr.52
  • Bucureşti – 13 iunie, 10:00 – 12:00, în Orange shop din bd. Lascăr Catargiu, nr. 47 – 53, sector 1
  • Timişoara – 15 iunie, 18:00 – 19:30, în Orange shop din Calea Aradului, nr. 56 (în incinta galeriei comerciale Auchan)
  • Cluj – 23 iunie, 18:00 – 19:30, în Orange shop din bd. 21 Decembrie 1989, nr. 23-25

Programul extins al cursurilor și detalii despre acestea sunt disponibile şi pe site-ul www.orange.ro/parintilascoala.

Proiectul pilot #parintilascoala s-a lansat în luna februarie şi a debutat cu o campanie desfăşurată cu susţinerea comunităţilor online din România. În urma campaniei au fost înregistrate peste 100 de povestiri reale în care părinţii întâmpinau dificultăţi în accesarea noilor tehnologii. Ulterior, 10 câştigători au participat la o tabăra digitală unde au învăţat să se bucure de comunicarea digitală. Începând cu luna aprilie, programul se extinde în Orange shop prin ateliere digitale, devenind accesibil unui număr cât mai mare de beneficiari.

Această iniţiativă a pornit ca răspuns la o nevoie identificată de către echipele Orange care au interacţiune directă cu clienţii. Odată cu revoluţia tehnologică la care asistăm vine şi dorinţa oamenilor de a se informa despre o utilizare corespunzătoare a ceea ce există acum pe piaţă. Îşi doresc nu numai smartphone-uri şi tablete de ultimă generaţie, ci şi asistenţă pentru a descoperi toate avantajele pe care le au la dispoziţie. Este rolul nostru să îi ghidam în încercarea lor de a descoperi noile tehnologii, de a căpăta cât mai multe cunoștințe digitale, iar un prim răspuns al nostru este programul  #parintilascoala – workshop-uri gratuite de educatie digitala pentru oricine este interesat, indiferent dacă este sau nu client.”  a declarat Julien Ducarroz Chief Commercial Officer, Orange România.

Sursa foto: tarabucatelor.ro

INFO

Orange Shop

Str. Anastasie Panu, nr.52

www.orange.ro/parintilascoala

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: