Ora Pământului pe două roți

Sărbătorind Earth Hour, în parteneriat cu Orașul Bicicletelor, comunitatea Biciclist de Iași se alătură acțiunilor desfășurate pe plan global prin organizarea unei plimbări cu bicicleta pe un traseu predefinit, respectând regulile de circulație.

Ora Pământului (Earth Hour) este un eveniment global, care se va manifesta pe 30 martie, prin stingerea simbolica a luminilor dar şi alte acţiuni organizate pentru a atrage atenţia asupra problemelor acute de mediu.

În România, Earth Hour se sărbătorește din anul 2009, fiind parte astfel din comunitatea globală de peste două miliarde de oameni. De la un început relativ timid de 9 orașe la prima ediție, Earth Hour a devenit o întrecere anuală în inițiative pozitive, o dată importantă în calendarul primăriilor, un gest simbolic replicat în casele oamenilor din întreaga țară și un eveniment popular în viața comunităților (de) mici și mari. (sursa:WWA România).

Astfel, iubitorii plimbărilor pe două roți sunt așteptați în număr cât mai mare  în fața Palatului Culturii pentru a pedala, alături de prieteni vechi și noi.

INFO

Biciclist de Iasi

www.facebook.com/BiciclistdeIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: