Opozitia si BPC LIVE | RocknRolla

Pentru ca singura dragoste pentru BPC este muzica, sarbatoresc Dragobetele cu un concert special in Rock’n’Rolla.

Dupa ce ne-a oferit palinca si pe Paula Seling, Baia Mare ne aduce cea mai noua trupa de punk. Opoziția s-a infiintat în toamna anului 2019 si vine la Iasi sa sustina a doilea concert din cariera lor. Ideologiile diferite ale membrilor trupei încearcă să rupă barierele societății prin muzica transmisă. Baietii au scopul de a nu lasa punkul să moară.

Pe ei deja ii stiti. Va reamintim ca B.P.C. a luat nastere undeva la sfarsitul lui 2015, la un jam in sala de repetitii in urma caruia si–au dat seama ca pot lega ceva. Numele de Bem Pe Caiet a aparut in crasma pe care o frecventau cel mai des, iar in urma unui sondaj de opinie al mesenilor s-a votat

BemPeCaiet/BemPentruCultura! Formula actuala include membrii initiali ai proiectului, Andrei Vieru – chitara, Alexandru Hobincu – tobe, Vlad Minea – bas, Mihai Mihaita – voce, iar mai tarziu li s-a alaturat si Dragos Andrei Barca, cu a 2-a chitara(momentan plecat in Anglia la cules de beat-uri).

Ca si genuri abordate ar fi o lista lunga, ceea ce ei livreaza publicului este un fusion ce incorporeaza ideile si preferintele fiecarui membru, osciland undeva intre rock alternativ si post-punk/punk, iar pe parcursul unui concert veti vedea ca au fost “incorporate” si influente de ska, raggae, funk si chiar ceva stonner si metal.

Acest mic ghiveci muzical se datoreaza in mare parte caracterelor diferite si versatilitatii fiecarui membru din B.P.C, se datoreaza globalizarii si internetului fara de care nu ar fi putut avea acces atat de usor la informatii cu si despre muzica si curentele muzico-cultural-sociale ale altor tari/artisti la care se adauga autohtonul cu care de asemenea se identifica. E o calatorie la care  trebuie sa iei parte ca sa-ti faci o parere.

INTRARE

Open doors: 20:30. Suport artiști: 20 de lei.

INFO

RocknRolla

Str. Grigore Ghica Voda 14 (fosta locatie Backdoor).

www.facebook.com/rocknrolla.iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: