AMANAT! Operatiunea Pofticiosu’ la Moldova Mall Iasi

Continuam Operatiunea Pofticiosu’!

La inceput, aceasta actiune a fost secreta! Dar, din cauza numarului mare de pofticiosi, secretul a fost repede deconspirat! Acum nu mai e nici un secret. Ne-am dat intalnire la Moldova Mall!

Ne-am ghiftuit bine la prima editie, chiar inainte de Paste, dar acum parca ne-au luat iarasi poftele. Drept urmare, ne-am hotarat sa luam din nou la degustat si cumparat o seama de bunatati.

Si cand vine vorba despre bunatati, ne vin in minte bucati mari de muschiulet afumat, carnaciori subtiri sau chisca! La astea merg, cu siguranta, o branza buna de burduf sau o telemea, dupa gust! Si delicatesele astea trebuie facute sa alunece cu un vin bun, cum se face pe la noi. De pe masa nu are voie sa lipseasca colacul traditional, sa intregeasca bucatele!

Nu am mai fi pofticiosi daca nu am da navala si in toata sumedenia de prajituri, care mai de care mai frumos colarate si mai gustoase!

La Moldova Mall, pe 27, 28 si 29 mai, anul acesta, pofticiosii au mult de lucru! Sunt implicati in… Operatiunea Pofticiosu’!

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Magdalena Rădulescu: „Revelație”, la Palatul Culturii din Iași

AUR pentru Mălina Constantinescu, eleva Colegiului Naţional la Olimpiada Balcanică de Fizică

IAȘI Guitar Academy 23 – 24 iulie 2019

Program Cinema Ateneu: 22 – 28 iulie 2019

Scrie un comentariu: